2777
2789

چقد اجازه میدین رفت و آمد کنن؟ تفریح مشترک دارین؟ 

واسه من دیشب رفته پیششون تا صبح نیومد خونه الانم پیام داده میخوام بخوابم فکر ناهار هم نباش

یعنی ظهرم نمیاد

شما بودین چه جوری برخورد میکردین؟ 

بچه که نیست اجازه بگیره اهل رفیق بازی نبود ولی شوهر شما دیگه فکر کرده مجرده!

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شوهر من اصلا دوست نداره اوایل داشت یکی دوبار رفتو امد کرد اونم دو سه ساعت قهر کزدم دیگه نرفت الانم جای شما باشم اگه ادم حرف گوش کنی باشه شوهرم با زبون میگم اینکارت منو عذاب میده هم توخونه تنهام اذیت میشم هم دوست ندارم رفیق باز باشی اگه نه یه قهر شدید یه دعوا ناجور تا درس بگیره تکرار نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال میشدم 😁😁😁😁اوایل زندگیه که زیادی آدما به هم حساسن به مرور خیلی خیلی عادی میشه بود ونبودش

خودتونو برا مردایی که عشقشون فقط شش ماه اول زندگیه ناراحت نکنید واقعا ارزششو ندارن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

اووووه شوهرت دیگه خیلیی پرو شده که 

از من گاهی اوقات جمعه شب میره پیششون درحد ۲،۳ساعت همین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مال من بیشتر میان خونه ما رفیقاش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اینکه اصلا مرد مجردی نره بیرون که نمیشه اما خوب باید حد و حدودشو نگه داره ، هروقت شما تونستین با دوستا صمیمی تون کات کنین و صحبت های تلفنی و بگو بخنداتونو قطع کنین از مردتون بخواین چنین چیزیو

اووووه شوهرت دیگه خیلیی پرو شده که  از من گاهی اوقات جمعه شب میره پیششون درحد ۲،۳ساعت همین

واسه من شورشو دراورده دیگه داره حالم بهم میخوره

هیچ حس متاهلی ندارم

هرشب بعد از کارش میره پیششون حتی شده نیم ساعت

در حدی بهشون اعتیاد داره که اگه از مسافرتم برگشته باشیم نصف شبم باشه باید یه توک پا ببینتشونو برگرده

شبای جمعه هم قبلا تا 2-3 شب میرفت جدیدا که هوا خوب شده میره یهو پیام میده من نمیام خونه

حداقل هفته ای یه شب تا صبح تنهام

اونشب اعتراض کردم بهش و گفتم خسته شدم میخوام جداشم ازت برگشته میگه مگه چیکار کردم داری تو عصبانیت تصمیم میگیری

اهل رفیق بازی نیست . با همکاراش هم فامیلن اگر برنامه ای بذارن خانوماشون هم هستن .

من خانم مثل شما زیاد دیدم اکثرا به مرور زندگیاشون جدا جدا شده خانومه رفته دنبال کار و تفریح خودش و بچه داری مرد هم دنبال کار و تفریح خودش . مشخصه که کسی این حالت رو دوست نداره . 

شما اگر پدر شوهر خوب و مهربونی داری یه روز خصوصی در قالب مشورت باهاش حرف بزن . اروم و بدون ناراحتی گلایه کن و ازش بخواه غیر مستقیم بدون این که شوهرت بفهمه شما گفتی باهاش حرف بزنه

اگر جواب نداد یکم قاطع تر برخورد کن واقعا دیگه از حد گذرونده همسرت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینکه اصلا مرد مجردی نره بیرون که نمیشه اما خوب باید حد و حدودشو نگه داره ، هروقت شما تونستین با دوس ...

نه من همچین توقعی ندارم

در کنار من آزادی داشت، حداقل سالی یه بار با دوستاش سفر میره یا هر عروسی و تولد و دورهمی بود میرفت

ولی مدتیه هرشب بعد از کارش میره جدیدا شب تا صبح میمونه

دیگه شورشو دراورده