2777
2789
عنوان

چرا انقدر حالم بده

218 بازدید | 10 پست

سلام، 9 ماهه زایمان کردم، هی با شوهرم دعوام میشه، خیلی زود رنج شدم، از شوهرم دلگیرم، از خانوادش بیزارم، از بچه داری خسته ام، دارم له میشم

طبیعیه؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی بعد زایمان با چاشنی عدم حمایت خانواده گرفتی

مدلم با افسردگی بعد زایمان سر دخترم خیلی متفاوته

7ماهه باردار بودم شوهرم کارشو از دست داد، الان یک ساله بیکاره، مشکل درآمدی نداریم ولی عذاب میکشم از خونسردی و بی مسئولیتیش

خانوادش هم که اگر مشکلت و بگی میگن ما نمیتونیم دخالت کنیم، همه اش به جدایی فکر میکنم

طبیعی ولی نکن عزیزم  اهنگ باز کن برقص ب خودت برس پادکست گوش کن

نمیتونم، از شوهرم دارم متنفر میشم، وقتی یکی میگم دوتا جواب میده، جدیدا داد میزنه، دلم ازش شکسته

فرقی نداره افسردگیه دیگه

بنظرت الکی ناراحتم و حساس شدم و افسردگیه

یا واقعا بی مسئولیتی اونه

امشب بعد چند سال داییم اومده بود خونه مادرم، شوهرم گفت من نمیام میمونم خونه رو جمع و جور میکنم، ما رفتیم، دایی و خانمش شام موندن، زنگ زدم گفتم اومدنی سر راه شام بگیر بیار، شروع کرد غر زدن به من چه، فکر کن پیاده اومده زنگ زده بیا پایین غذارو بگیر من بالا نمیام از داییت خوشم نمیاد، التماس کردم تا بیاد بالا، شب برگشتنی برادرم مارو رسوند، 6 سال هر نوع سرویسی به خانوادش دادم، برگشتیم خونه میگه من میخواستم تنها فیلم ببینم چرا منو کشوندی اونجا

باید بتونی ببین باید بتونی ب شوهرت بچسب 

نمیتونم،تو ده سال گذشته بخاطر درون گرایی و سرد بودنش همیشه من رابطمون و پرستاری کردم، دیگه خسته ام و دلم نمیخواد قدمی بردارم، همسرم با وجود دوتا بچه میخواد تنها باشه و آرامشش بهم نخوره

حق داری متاسفانه مردا اکثرا همینن

من تفریحی ندارم، نگهداری و همه کارای بچه ها با منه، شاید در طول روز یه بار شیر درست کنه

بیرون میریم بچه ها با من هستن، تو کار خونه باید درخواست کنم تا کمک کنه، مثل خانوادش از رفت و آمد بیزاره،دوست داره تنها بره خونه پدرش و مارو نبره که راحت باشه، خسته شدم