2777
2789

پنج شش ماهیه یه مریضیه کوفتی افتاده به جونم درد می‌کشم تحت درمانم ولی نمیتونم موقعی که درد دارم از جام بلند شم یا غذا درست کنم موندیم همینجوری غذا از بیرون بچم مدرسه می‌ره لباساش نمی‌رسم همیشه تمیز کنم بعضی روزا حتی مدرسه نمیره .زندگیم رو هوا.‌‌

شوهرم بهم میگه خسته شدم .منم دلم پوکید بهش گفتم اگه منو نمی‌خوام مختاری یه کم باهم بحثمون شد زد تو صورتم ..دلم داره میترکه ..دردم یه طرف داره منو می‌کشه و حرفایی که شنیدم..خدااا چرا آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی مریض بودم شوهرم منو نمیخواست منم تلافی کردم بعدا ذات ادمارو باید تو سختی شناخت من حاضر بودم حتی اگه دور از جون فلج بشه باهاش زندگی کنم ولی الان فهمیدم که من احمق بودم این ادم ارزشش رو نداره

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
کاش میتونستم یه چیزی بگم مرهم قلب شکستت بشه عزیزم😔 الهی خدا شفا بده محتاج هیچکسی نشی،،اله ی آمین

ولی خدا محتاجم کرده .‌سنم زیاد نیست ولی محتاجم .‌کاش زنده نبودم و محتاج نمیشدم.‌ممنون از دعات 

خداشفات بده انشالله و همه ی مریضارو

اونم غصه میخوره و کاری ک از دستش میاد انجام میده

منتها ادمها خستهذمیشن از رنجی ک رو دوششون میاد حتا بیماری خود ادم و عزیزان

ولی این ب معنای سیرشدن از عزیزان نیست فقط خسته میشن از این همه دویدن و نتیجه کم گرفتن

انشالله ک ب زودی سرپا بشین و خونوادتون مجدد با شادی دور هم جم بشن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه عزیزم بیماری داخلیه زنانه س.دور از جونت

خوب میشی انشالله روحیه تو نباز 

اگه خانواده ت نزدیک هستن 

یا خواهر داری 

ازشون کمک بخواه هفته ای یک روز یکیشون بیاد کمکت 

کاراتو سرو سامون بده غذا آماده کنه 

یه روز هم کارگر بگو بیاد تا این دوران بگذره