2777
2789
عنوان

مطمئن شدم نامزدم یه بیمار روانیه 😭

5250 بازدید | 119 پست

سلام خانما من خیلی وقته عضو سایتم این کاربری رو تازه زدم که ازتون مشورت بگیرم اون یکی کاربری منو  دوستام دارن نخواستم شناسایی بشم 

میخواستم بگم دیشب خانوادم همه رفته بودن خونه عموم پسرشون رو ختنه کرده بودن یه جشن کوچیک گرفته بودن من گفتم نمیام میمونم خونه خواهرمم  گفت به نامزدت بگو بیاد تنها نباشی منم گفتم باشه من تازه ۶ ماه میشه،عقد کردم ۴ماه هم فقط نامزد بودیم هنوزم عروسی نگرفتیم خونه بابامم 

بعدش من بهش پیام دادم نیم ساعته خودشو رسوند هیچی دیگه اومد داخل یهو یجوری شد گفت تو چن دقیقه اس تنهایی منم گفتم همون موقع که مامانم ایناا رفتن گفتم بیا حدوداا یه بیست دقیقه نیم ساعته تنهام بعد یهو رفت داخل حیاط و دسشویی و همه اتاق ها رو نگا انداخت گفتم چته تووو چیکار داری میکنی بدون هیچ مقدمه ایی گفت گوشیتو زود بده بهم منم سرش داد زدم گفتم چته روانی گفت بده منم دادم رفت پیامای گوشی رو کلا دونه دونه نگاه کرد پیام های پاک شده رو نگاه کرد رفت تو تگرام اینستا واتساپ دونه دونه پیام ها مخاطبین بلاک لیست گوشی تلگرام و واتساپ رو نگاه انداخت کلا یه ساعت گوشی من دستش بود بعد یهو گوشی منو داد بهم چن دقیقه بهم زل زد منم داشتم گریه میکردم چرا اینجوری میکنه بعد انگار نه انگار که چیزی شده بهم گفت برو چایی بیار شام چی داریم منم اصلا باهاش حرف نزدم خودش رفت برا خودش چایی آورد خورد شام نخورد رفت تو حیاط نشست تا مامانم اینااا اومدن بعدشم خداحافظی کردو رفت منم جلوی خانوادم هیچی نشون ندادم رفتم تو اتاقم تاصبح گریه کردم از دیشب تاحالا هم نه زنگ زده نه پیام داده هیچی منم پیام ندادم 

یبارم تو دوران نامزدی باهاش بحث کردم و دعوا شد و اینا داداشم و بابام و مامانم گفتن قبل عقد میخوای جدا بشی جدا شو بعد عقد نمیشه نمیذاریم مطلقه میشی منم گفتم یه فرصت دیگه بهش میدم و عقد کردیم الان به جدایی اصلا نمیتونم فکر کنم 

نمیدونم چرا اینجوری رفتار کرد بخدااااا من اصلا اهل خیانت نیستم نامزدیم هم سنتی بود حتی دوس پسر هم نداشتم تو دوران مجردیم 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

همسرتون پارانوئیده 

همین الان جدا شی خودت و نجات میدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون پارانوئیده  همین الان جدا شی خودت و نجات میدی

اصلا کلا ترسیدم از کاراش حتی تو دسشویی و حموم رو هم نگاه انداخت 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

اشتباه اولت این بود که به حرف خانواده ات گوش ندادی 

اشتباه دومت اینه که میخوای به حرف خانواده ات گوش بدی 

طلاق گرفتن بهتر از زندگی با پارانوییده، خودت رو بدبخت نکن 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

هیچوقت با ی فرصت میدم درست میشع

ن زتدگی خودتونو خراب کنید

ن زندگی بچه هایی ک میخوایید در اینده بیارید!

اگرم زتدگی خودتون خراب شد

با گفتن اینکه بچا بیاریم درست میشه زندگی اون بچرم خراب نکنین:)

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
اصلا کلا ترسیدم از کاراش حتی تو دسشویی و حموم رو هم نگاه انداخت 

خب این اصلا و ابدا نرمال نیست

باور کن جدا شی بهتره 

فکر نکن درست میشه

من اطراف خودم دیدم مرده 70سالشه هنوزم همینه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از دیشب تاحالا تو فکرم اصلا چطور میتونه اینجوری راجب من فکر کنه 😭😭😭