2777
2789
اخه دوسش دارم اماخوب نمیدونم اون چرااین کاروبامن نمیکنه.دوسال پیش که باعشق اولش ریخته بودن روهم

اینم قابل توجه اونایی ک میگن به گذشته طرف کاری نداشته باش گذشته هاگذشته نخیر عزیزم گذشته نمیگذره گاهی گندمیزنه به آینده

😂😂 بعد جالبه تو ک میخوای بگی  چرا میای مشورت کنی خب برو بگو دیگه

فقط حرص میدن ادمو

۹۰ صفحه یه تاپیکو جلو میبرن هر کاربری میاد ۳۰ خط نصیحتشون میکنه اخرش میبینی کار خودشو کرده😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یکیشون که باهم رفت وامدهم داریم😩😩

اینقققدبدم ازی مهمون بازیها ورفتو آمدهای دوستانه میاد طرف نامحرمه واسه شوهرت واسه زنت ولی به اسم دوست پلاسه خونت توکت من یکی نمیییره آخرشم میشه همین تایپیکهای زیادی دیدم که این رفتو آمدهای دوستانه شرازتوش درومده 

من بودم اون عکسهارو با همون گوشی شوهر سِند تو آل میکردم برای همه ها مخاطبین و اشناها و این پیج هایی که عکس های ناجور میزارن که استفاده کنن ازش بعدم برای طلاق اقدام میکردم😂 البته شما به مشاور مراجعه کن

بخودت برس میدونی هرچی بیشتر بخودت برسی خرج کنی ارزشت بیشتر میشه درحال حاضر  به چش خودم دیدم خ ...

خوب وقتی میگم بده فلان کارکنم مثلاموهام خیلی ویزه.برام کراتین کنم.نمیده چطوربدون پول به خودم برسم وخرج کنم

خانوما عاقلانه ترین کار درین جور مواقع اینکه اصلا بروش نیاریدو تا میتونید پول و طلا جم کنید و پشتتونو پرکنید ،ببینید میتونید مجبور کنید شوهرتون زمینی،ماشینی خونه ای چیزی ب نامتون کنه 

اگرسیایت داشتم خوب بود.نه باشگاه میزاره برم که خیلی دوس دارم.نه میزاره گواهینامم روبگیرم.تاازدواج کر ...

من جات بودم یه مهمونی میگرفتم همشونو دعوت میکردم

منظورم پدرشوهرت و مادر شوهرت و پدر و مادر خودت

بعد بچه هاتو بفرست خونه خاله ای عمه ای جایی

بعد که همشون اومد خونت حسابی ازشون پذیرایی کن شامم که دادی بهشون

بعد همشون که نشستن توهم برو بشین پیششون بگو که من بچه بودم هنوز عقلم کامل نشده بود اومدم تو این زندگی چندساله دارم میسوزمو میسازم خیانت دیدم دم نزدم لباس نخرید واسم دم نزدم حتی کوچکترین حق یه انسان عادی رو بم نداد نذاشت درسمو بخونم باشگاه برم یا کاری که دلم میخوادو انجام بدم بازم دم نزدم من خسته شدم ازین زندگی چرا خودش باید واسه خودش این همه خرج کنه سفر خارج از کشور بره بعد ب من بگه پول یارانتو جمع کن باهاش لباس بگیر یا موهاتو کراتینه کن عکس نودیم که رو گوشیش دیدی ب همشون نشون بده بگو همه اینا بدرک اینو ببینین باز خیانت کرده من چه گناهی کردم زندگیم نابود شده بگو دیگه نمیتونم بمونم تو این زندگی یا تکلیف منو مشخص میکنین یا همه چی تموم میشه دیگه ب اینجام رسیده نمیتونم 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

عکس نود ینی عکس قدی؟  یا من نمیدونم چی چیه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

به پدر شوهر و مادر شوهرت بگو چندساله عروستونم ازم بی احترامی دیدین؟ بدی دیدین؟ شما راه بزارین جلو پام شما بگین چیکار کنم دیگه

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

فقط حرص میدن ادمو ۹۰ صفحه یه تاپیکو جلو میبرن هر کاربری میاد ۳۰ خط نصیحتشون میکنه اخرش میبینی کار خ ...

بعدشم چند روز بعد میبینی کلا دروغ بوده 

من باور نمیکنم دیگه حتی اگه راست باشه 

هیچیم نمینویسم ول کن بابا

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱