2777
2789
اخه عزیزم شماخودتوبزارجای من.وقتی میبینی اخلاق همسرت عوض شده.بهت توجه نمیکنه.همش سرش توگوشیشه.شماکنج ...

نه اگر ندونم مبخوام چیگار کنم 

اگر هدفم جدایی باشه چکش میکنم 

در غیر اینصورت فقط روح و روان خودمو به هم ریختم 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی اینجوریه بنظرت ارزش داره همچین زندگی؟ که مدام بخواد تنو بدنت بلرزه که این دفعه با کی رفته و ...

مهریم ۲۰۰سکه است.اماخوب اینابه اون جورکارابرسه اونقدرپارتیشون کلفته که باهم لباسای تنم بایدبرم خونه بابام

مهریم ۲۰۰سکه است.اماخوب اینابه اون جورکارابرسه اونقدرپارتیشون کلفته که باهم لباسای تنم بایدبرم خونه ...

وضع مالیش خوبه؟

سعی کن کاری کنی مثلا ملکی خونه ای چیزیو ب اسمت کنه با یه مشاور یا وکیل صحبت کن اونا اگاهن نسبت به این مسائل و کمکت میکنن 

بچه هم داری؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

نه اگر ندونم مبخوام چیگار کنم  اگر هدفم جدایی باشه چکش میکنم  در غیر اینصورت فقط روح و ر ...

اخه دوسش دارم اماخوب نمیدونم اون چرااین کاروبامن نمیکنه.دوسال پیش که باعشق اولش ریخته بودن روهم

وضع مالیش خوبه؟ سعی کن کاری کنی مثلا ملکی خونه ای چیزیو ب اسمت کنه با یه مشاور یا وکیل صحبت کن اونا ...

اره وضعش که خیلی خوبه.اماخودش گرگه هفت خطه.اون میادچیزی به نامم میکنه.الان برای کریسمس بلیط گرفته بادوستاش داره میره دبی.۵۰میلیون فقط بلیطشه.اونوقت خودم کشتم ۱۵تومن بده برم چشاموعمل کنم خیلی ضعیفه نمیده.

اره وضعش که خیلی خوبه.اماخودش گرگه هفت خطه.اون میادچیزی به نامم میکنه.الان برای کریسمس بلیط گرفته با ...

عزیزدلم🥲❤️ چرا اینجوری ؟ اوایل ازدواجتم همینطوری بودش؟ چندساله ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟

اره وضعش که خیلی خوبه.اماخودش گرگه هفت خطه.اون میادچیزی به نامم میکنه.الان برای کریسمس بلیط گرفته با ...

خب بش بگو منم مسافرت میخوام 

یا سعی کن به بهونه های مختلف پول بگیری ازش پس انداز کنی یا طلا بگیر

اره دوتاپسردارم

قطعا طلاق پیشنهاد خوبی نیس پس

ولی اینکه توهم زجر بکشی واقعا چیز خوبی نیس مخصوصا بعد طلاق و اتفاقات بعدش چیز خوبی نیستن

اگه بخوای طلاق بگیری خانوادت حمایتت میکنن؟

عزیزدلم🥲❤️ چرا اینجوری ؟ اوایل ازدواجتم همینطوری بودش؟ چندساله ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟

اره عزیزم ازاول اینطوربود.۱۱ساله.بااینکه وضعش خیلی خوبه بخوادیک جوراب برای من بخره جونش درمیاداماخوب برای خودش سالی۲۰تا۳۰تومن فقط لباس میخره

اره عزیزم ازاول اینطوربود.۱۱ساله.بااینکه وضعش خیلی خوبه بخوادیک جوراب برای من بخره جونش درمیاداماخوب ...

الان میخوادبرای خودش ازدبی گوشی ایفون۱۵بخره.عینک ریبن وps5برای بچه هااما من😭😭

قطعا طلاق پیشنهاد خوبی نیس پس ولی اینکه توهم زجر بکشی واقعا چیز خوبی نیس مخصوصا بعد طلاق و اتفاقات ...

خانواده خودم قطعاپشتم هستن اماخوب بخاطربچه هام فکرنکنم به خاطرخیانت بگم طلاق بگیر.مامانم که همیشه میگه همه مردااینطوربن برای دلداری من

خب بش بگو منم مسافرت میخوام  یا سعی کن به بهونه های مختلف پول بگیری ازش پس انداز کنی یا طلا بگ ...

خداشاهده تواین ۱۱سال،سال اول ازدواجم برای شب چاه ایم یک پالتوبرام خریدن.ازهمون سال من هرچی گفتم پالتوگفت همین خوبه.حامله شدم گفتم تنگه گفت دکمه هاشوبکن انورتربدوز.تاپارسال یک بارونی خریدم به۶۰۰تومن.اونم میگه تاچندسال بایدبپوشی.اماخودش سالی یدونه پالتویاکاپشن میخره برای خودش که تازه مردم هست وزنابیشتربه خودشون بایدبرسن

اره عزیزم ازاول اینطوربود.۱۱ساله.بااینکه وضعش خیلی خوبه بخوادیک جوراب برای من بخره جونش درمیاداماخوب ...

ازدواجتون اجباری بودش؟ چرا رفتارش اینجوریه؟ بعدشم تو چرا از همون اول توقعتو پایین آوردی ازش که الان اینجوری کنه؟