2777
2789
عنوان

جز خوانی قرآن هدیه به حضرت فاطمه

30 بازدید | 5 پست

سلام خانما

جزء۴ و ۲۰ از جزءخوانی کل قرآن مونده

کسی هست بخونه

هدیه به حضرت زهرا و سلامت امام زمان هستش

اگه کسی برداشت بگه

مرسی.

مامانِ یِ گُل پسر

سلام  عزیزم کدومش کمتره؟ چون مهمون دارم میپرسم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هردوشون یک اندازه اس.... ۲۰ص هستند هردو

من جز ۲۰ میخونم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

مرسی عزیزم انشاءالله به حق خانم حضرت زهرا حاجت روا بشی...و همیشه سلامت باشید

ممنونم عزیزم❤️