2777
2789

ضرر داره فک کنم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@yaas1392     سلام عزیزم خوبی میگم هرچی به زایمان نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه خیلی س ...

ببخش من تازه بعد ی مدت اومدم سایت🙁خیلی بستگی به بدن خودت داره به تحمل دردت داره 

ولی نه کلا سخت نیست 

من اولی بیهوشی بودم دومی بی حسی 

هر دو هم راضی ام اینبار که به خاطر بچه اولم دقیقا روز دوم سزارین مرخص شدم اومدم ناهار پختم کارامو کردم

اگه دختر محکمی هستی و زیاد نازک نارنجی و نازنازی نیستی به نظرم برات سخت نخواهد بود

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببخش من تازه بعد ی مدت اومدم سایت🙁خیلی بستگی به بدن خودت داره به تحمل دردت داره  ولی نه کلا س ...

خواهش میکنم عزیزم

خوش اومدی.

نه اصلا نازک نارنجی نیستم

زایمان اولم طبیعی بود نمیدونی چه بلاهایی سرم اومد و چقد سختی کشیدم و چقد بخیه خوردم

داغون شدم

آخر همان شد که نباید میشد...
خواهش میکنم عزیزم خوش اومدی. نه اصلا نازک نارنجی نیستم زایمان اولم طبیعی بود نمیدونی چه بلاهایی س ...

خب پس خیالت راحت سزارین خیلی راحت تر و شسته رفته تره 

نگران نباش یکمی درد داره بعدش که با شیاف حل میشه

خب پس خیالت راحت سزارین خیلی راحت تر و شسته رفته تره  نگران نباش یکمی درد داره بعدش که با شیاف ...

اثار روحی روانی زایمان طبیعی تا ابد باهاته بخدا

اصلا ارزش نداره.

ان شاءالله که همینطوره عزیزم

من از تجربه ات استفاده میکنم و الگو شدی واسم 

تو تک و تنها تونستی ماشاءالله😍😍

اثار روحی روانی زایمان طبیعی تا ابد باهاته بخدا اصلا ارزش نداره. ان شاءالله که همینطوره عزیزم من ...

سلامت باشی 

منم مامانم فردا میره 

کارامو خودم کردم پسرم به دستپخت خودم عادته از بس جایی نمیریم تو غربت 

چند بار مامانم غذا پخت نخورد😐کارا با خودم بود بیشتر 

ولی حضور مامانم خیلی خوب بود همینکه تنها نبودم غنیمت بود 

غم عالم نشسته به دلم از فردا دوباره تنهام دلم سنگین شده انگار 

سلامت باشی  منم مامانم فردا میره  کارامو خودم کردم پسرم به دستپخت خودم عادته از بس جایی ...

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم

کاش یمدت بعد خودت بری پیششون یکم بمونی

واقعا لعنت به غربت آدمو داغون میکنه.

الان واسه مادرت هم سخته🥲🥲

راستی خونریزی واسه سزارین خیلی ادامه داره؟

اثار روحی روانی زایمان طبیعی تا ابد باهاته بخدا اصلا ارزش نداره. ان شاءالله که همینطوره عزیزم من ...

توام واسم عزیزی خیلی 😍

شماره مو بدم گلم؟ واتساپ و روبیکا و تل هم دارم باهاش

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم کاش یمدت بعد خودت بری پیششون یکم بمونی واقعا لعنت به غربت آدمو داغون ...

نمیتونم راستش خیلی سرده شمال بچه عادت نیست 

بعد حقیقت راحت نیستم 

پسرم شیطونه کوچولو هم سر و صدا داره پدرم سالهاست تنهاست با مادرم عادت کردن به ارامش و زندگی روتین 

حس میکنم مزاحمشونم خودم معذبم 

اونقدرم نزدیک نیست که چند روزه برم و بیام جنوب به شماله برم باید چند هفته بمونم

خونه مادرشوهرم که اصلا راحت نیستم