2777
2789
عنوان

چی میشه که پسرا برمیگردن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
چون رفت دید بقیه دخترا محلش نمیدن برگشت ، این بیشعورو فقط باید بلاک کرد که توی سال کنکور برات درگیری ...

اره ببین دقیقا روز قبل کنکور😐😐

بعد من پارسال کلاس کنکور میرفتم این ادرسمو داشت 

بعد کات میومد در اموزشگا ابرو ریزی راه مینداخت باعث شد کلا دوماه کلاس نرم جاموندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ببین دقیقا روز قبل کنکور😐😐 بعد من پارسال کلاس کنکور میرفتم این ادرسمو داشت  بعد کات میو ...

عجب نر‌خر نفهمی بوده وای ، هیچوقت نزار کسی جلو پیشرفتتو بگیره خودتم رو حساب عشقو عاشقی جلو‌پیشرفت خودتو‌نگیر

اره ببین دقیقا روز قبل کنکور😐😐 بعد من پارسال کلاس کنکور میرفتم این ادرسمو داشت  بعد کات میو ...

چه آدمیه برای اینکه کنکور خراب کنی اینکارا رو کرده

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️
عجب نر‌خر نفهمی بوده وای ، هیچوقت نزار کسی جلو پیشرفتتو بگیره خودتم رو حساب عشقو عاشقی جلو‌پیشرفت خو ...

خییییلیی 

من اونجورام عمیق دوسش نداشتم فقط چون اولش خودشو خوب نشون داشت یکم ازش خوشم اومد 

اونم زیرک بود ب بهانه مشاوره و کتاب درسی و اینا بهم نزدیک شد اخرسرم ی کاری کرد کلا از اموزشگا میخاستن اخراجم کنن

میومد در اموزشگا داد میزد اسممو صدا میزد😐منم‌میگفتم من اینو نمیشناسم حتما دیوونس

بعضی پسرا اینجورین زیادی حواست بهشون باشه و ترس از دست دادنشون رو داشته باشی حس میکنن برد پیتن!و ازت فرار میکنن...نباید زیاد راجب موقعیتشون بگی مثلا بگی تو خیلی خوشگلی جنتلمنی چقدر درست خوب بوده فلان رشته رو اوردی😂😂

تو اون دوران که باهام حرف میزدین چطور برخورد میکردی?سرد?یا اینکه خیلی ازش تعریف میکردی?چون کنکور هم داشتی فکر میکنم مثلا ازش می‌پرسیدی چطوری پزشکی اوردی خودشو دست بالا گرفته نمیدونم البته بیشتر توضیح بده...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

اون موقع دوستش داشتی?الان چی حسی داری نسبت به اون?

دوستم به عنوان یه دوست کتاب زنان زیرک رو بهت معرفی میکنم خیلییییی تو این مسائل کمک کنندست و باعث میشه بدونی تو هر زمان به طرف مقابلت چه واکنشی بدی!

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
بعضی پسرا اینجورین زیادی حواست بهشون باشه و ترس از دست دادنشون رو داشته باشی حس میکنن برد پیتن!و ازت ...

نه اصلن ازش تعریف نمیکردم اتفاقا همیشه میگف تو خیلی مغروری 

از رفتارت بدم‌میاد ،اره خب اولشب همین بهونه مشاوره و اینا نزدیکم شد منم هیچی نمیدونستم میپرسیدم ازش

خلاصه خیلی چس میکرد

اون موقع دوستش داشتی?الان چی حسی داری نسبت به اون? دوستم به عنوان یه دوست کتاب زنان زیرک رو بهت معر ...

اون موقع ازش خوشم میومد الان هیچی واقعن خنثی خنثی 

بیشتر واسم ازار دهندس

😘🫂مرسی عزیزم‌حتما میخونم