2777
2789
عنوان

چی میشه که پسرا برمیگردن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلن ازش تعریف نمیکردم اتفاقا همیشه میگف تو خیلی مغروری  از رفتارت بدم‌میاد ،اره خب اولشب ه ...

وااییییی یاد مشاور خودم افتادم  اونم دکتر بود اقای سلیمانی پزشک بودن راست یا دروغ نمیدونم بزار اسم گروهشون رو بگم اسمش آهک بود الکی منو خام کرد هر روز صبح بلند میشد پیام میداد خانم دکتر ببین تماس می‌گرفت اخر هفته ها بابام صداش درمی امد دقیقا نزدیک یه ساعت و خورده ای حرف میزد همش باهام شوخی میکرد می‌گفتم یه خورده امروز حالم خوب نیست برنامه کمتر بده بی فرهنگ پیام میداد خانم دکتر پری شدن دوباره!!!! این قضیه تا هفته اخر کنکور ادامه داشت دقیقا همون موقع که خیلی نیاز داشتم به راهنمایی ولم کرد به حال خودم کنکور و دادم بعد از ظهرش پیام داد گوشیم پرت شد تو دریاچه دانشگاه شرمنده یه هفته نتونستم پیام بدم مامانم زنگ زد گفت کاشکی خودت پرت میشدی تو اب خفه میشدی یه عالم از دستت راحت میشدن😂😂😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
وااییییی یاد مشاور خودم افتادم  اونم دکتر بود اقای سلیمانی پزشک بودن راست یا دروغ نمیدونم بزار ...

وایییی ببین اینا کلن فیلمشونه

امسالم منشی اموزشگاهی ک پارسال میرفتم دوباره ب همین بهانه خاست بیاد دورم‌،با مامانم حرف زد مامانم کف نمیخاد امسال نیشیته تو خونه میخونه قبول میشه