2777
2789

چجوری قبول کنم قهرم باهات :) 

من عادت ندارم باهات قهر بمونم گل من ؛) 

گل خوشگل من ؛) نمیدونم مشکل از منه یا توع نمیدونم گناه کدوممونه ؛) ولی من فق میدونم تو باعث شدی ؛) کاش قلبم انقد بی قراری نمیکرد کاش مثلا اشک چشام خشک میشد :) كاش پیام بدی ؛)))) 

🥺💔میفهممت 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی زمانی باهام قهر میکرد میمردم از دلتنگی

الان انقدر که بی تفاوت شدم قهر نمیکنه چون میدونه مهم نیست قهر و آشتیش

امیدوارم همیشه عاشق بمونید

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

منم دارم دق میکنم خودش مقصر بود من کات کردم حتی یکککک کلمه هم حرفی نزد انگار از خدا میخواست من برم چند روز بعد زنگ و پیام زدم اصلا جواب نداد😭😭😭

دست پیش گرفته اون خیانت کرده اون یهو رابطشو با من کم کرد حالا اون طلبکاره😔😔😔😔

کاش میشد بشی🖤💔
کاش بیتفاوت بشم کاش

همچین دعایی نکن وقتی بی تفاوت بشی دچار دلمردگی میشه و زندگی ک ذوقی براش نداری

فقط سر خودت رو با فیلم طنز و غیرعاشقانه کتاب و دوستات گرم کن تا دلتنگیت کمترشه

همچین دعایی نکن وقتی بی تفاوت بشی دچار دلمردگی میشه و زندگی ک ذوقی براش نداری فقط سر خودت رو با فیل ...

میسؤووزم واقعن آخه مگگ میشهههههه انقد بی تفاوت بشه

میسؤووزم واقعن آخه مگگ میشهههههه انقد بی تفاوت بشه

مردا تا وقتی بهشون زیادی توجه کنی خودشونو میگیرن از زنی ک زیادی پیله و عاشقه فرارین