2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه قبول کنم؟

391 بازدید | 29 پست

اومده خواستگاری تحقیق کردیم پسر خوبیه همه گفتن پسره خوبیه و بی عیبه ولی من قبول نکردم همینجوری جواب بله بدم گفتم ی مدت صحبت کنیم ببینم چی میشه حالا ایشون خیلی خجالتیه اولش که با زور حرف میزد یکم ک من سر بحثو باز کردم بهتر شد گفتم فک نمیکردم اینهمه خجالتی باشی گف من کلا اینجوریم حرفی ندارم بزنم با کسی زیاد گرم نمیشم میرم تو جمع شنونده هستم منم گفتم قبلنا اینجوری بودم ولی با کار کردن رو خودم خوب شدم و گفتم تو راضی هستی ؟ گفت اره من راضی هستم چون اینجوری کسیو ناراحت نمیکنم در کل شرایطش خوبه ولی راستش من دوست دارم همسر آیندم یکم شورو شوق داشته باشه زبون داشته باشه این اینجوری نیس از طرفی هم همه میگن بی عیبه از دست نده  گفتم بعدا یخت آب میشه گف نه کلا این مدلی هستم خیلی هم کتابی چت میکنه و دیر تایپ میکنه چون میگه با گوشی زیاد سروکار نداشتم کاملا هم مشخصه دوست دختر نداشته و همش میگ حرفی ندارم واسه گفتن خیلی گوشه گیرم 

بنظرتون اولشه اینجوری خوب میشه؟

ادامه بدم؟

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خوب نمیشه خودشم گفته یخش باز شه بتز همینه ب نظرم بیشتر فکر کن 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

حالا اگه مثل تاپیک پربازدید پرو باشه خوبه 😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

به نظرم این خوبه اون شیطون ها و سر و زبون دار ها معمولا سر و گوششون میجنبه

اره خوبه ولی اگه اونقدر گوشه گیر باشه ک مثلا بلد نباشه محبت اینا کنه چی یا واسه زنش هم کم حرف باشه

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲