2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38420 بازدید | 507 پست

بهرحال بهترین کار همبنیه که گفتم 

باید در قدم اول شوهرتو در جریان بذاری 

بعدم به قول دوستمون ۳۰۰ تومن جور شدنیه 

طلا ماشبن زمبن یا...

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

دقیقا حرفم همینه. اینکه میگی کسی تو ضرر شریک نیست واسه نزوله. پول قرض کردن حتی واسه سرمایه گذاری کم ...

ما با یه خانم مذهبی و محجبه قرارداد بسته بودیم ایشون طلاهاشو داده بود همراه طلاهایی که همسرم داشت پیش طلافروش بود که باهاش خرید و فروش میکردیم سودشم خوب بود اون شخص طلاهارو رو برداشت و غیب شد احتمالا از کشور خارج شده و نمیشه پیداش کرد ولی اون خانم که طلاهاش پیش ما بود شکایت کرد همسرمو انداخت زندان بازداشت هم نه مستقیم زندان و تا قرون اخر پول طلاهاش به قیمت روز رو گرفت ازما با اینکه مدارک شکایتمون از طلافروش فاکتور طلاها که دست اون بود ولی دادگاه حق رو به اون داد که بدهیشو کامل بخواد و‌گرفت و رفت

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننونم ک وقت گذاشتی دنبال اینم بتونم ی وام جور کنم و برم سرکار قسطش رو بدم

ما تو مراحل تکمیل وامیم.بانکا الان بدون سپرده و دوتا ضامن معتبر وام نمیدن .سپرده هم باید حداقل دو تا سه ماه بخوابونی سپرده داری؟ باید با همسرت یا خونوادت در میون بذاری 

ما تو مراحل تکمیل وامیم.بانکا الان بدون سپرده و دوتا ضامن معتبر وام نمیدن .سپرده هم باید حداقل دو تا ...

اخه اونقدر هم زمان ندارم حتی ببین من هیچ جوره خانوادم پشتم نیستن فقط بفهمن عذابم میدن بدتر خودم باید ی کاری بکنم

اخه اونقدر هم زمان ندارم حتی ببین من هیچ جوره خانوادم پشتم نیستن فقط بفهمن عذابم میدن بدتر خودم باید ...

رو وام بانک حساب نکن ما دنبالش بودیم برای کاری .وامی که بدون سپرده و همینجوری یه ماهه بهت بدن نیس

ای وای 

انقدر بدبیاری آورده شوهرم تو این چند سال انقدر بی احتیاطی کرده تو فارکس چقدر ضرر کرد سرمایمون رو داد دست اون طلا فروش برد یبار ازش یه چک دزدیدن بردن گذاشتن اجرا اونو مجبور شدیم بدیم چند سال اخیر فقط داشتیم این بدهیای زور. رو میدادیم قشنگ پاره ایم بدهی رو میشه داد ولی نیاز به کمک اطرافیان داری تنهایی از پسش برنمیای

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وام به همین راحتی ویک ماهه فکر نکنم بدن

به خانواده ات که نمیتونی بگی

یاباید همون کلیه بفروشی که پیشنهاد نمیکنم

یا ببنی تو فامیل کسی هست که مشکلت رو بگی بهت قرض بده از زیر نزول بیای بیرون وپولشو کم کم بهش بدی

من ارز دیجیتال دارم. دو سال پیش افت کرد افتضاح. با ضرر زیاد مابقی پول رو درآوردم. فقط یه بخشی رو نگه ...

من خودم دوسال بیشتر کار میکنم شما خریدی به صورت اسپات

ایشون فیوچرز باز کرده معا ملاتش رو احتمالا بدون استاپ لاس وگرنه اگه استاپ داشت کال مارججین نمیشد 

مدیرت سرمایه هم رعایت نکرده که تویه ماه همچین ضرری داده

انقدر بدبیاری آورده شوهرم تو این چند سال انقدر بی احتیاطی کرده تو فارکس چقدر ضرر کرد سرمایمون رو داد ...

همین سخته تنهایی دارم دیوونه میشم ک هیچکسیو ندارم ک بتونم بگم