2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38522 بازدید | 507 پست
ی نفر از اینایی ک پول گرفتم زده قرض پول نزده سرمایه گذار

خوب بقیه چی؟ تو ضرر هم شریکند؟ اگر شریک هستند و قبلا هم سود بهشون دادی که بنظر مشکلی نیست. بازار همینه. با یه وکیل هم مشورت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت بابات شوهرت طلا ماشین هیچی ندارن؟ ۳۰۰ تومن جور شدنیه. 

دارن ولی از هم جدا شدن جفتشون ازدواج کردن الان بابام ۳ تا بچه دیگه از ززن دومش داره نمیاد بده ب من که

اینهمه سبدگردان قانونی همین کارو میکنن. اصل پول با سود بانکیشو تضمین میکنن و در سودش شریک میشن. ضرر ...

سبدگردانی کلا فرق داره قرارداد نوشته میشه همه چی مشخصه   پول قرض کردن برای فارکس اشتباهه محضه فقط باید پولی که لازم نمیشه رو برد چون خیلی راحت با یه چشم به هم زدن با یه خبر همش میتونه نابود بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خوب بقیه چی؟ تو ضرر هم شریکند؟ اگر شریک هستند و قبلا هم سود بهشون دادی که بنظر مشکلی نیست. بازار همی ...

بله ی نفر دیگه شریکه ک بهم ۱۰۰ تومن داده و حدودا ۳۰ تومن تو کمتر از ی ماه سود دادم بهش

اسی چرا تاپیک دوماه پیش گفتی ۷۰ تومن بدهی داری و سایت شرط بندی بوده

الان میگی ۳۰۰ تومنه و کار فارکس هست

یا نزول گرفتی 

یا کلا مارو گرفتی

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا رسیدگی بشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

سبدگردانی کلا فرق داره قرارداد نوشته میشه همه چی مشخصه   پول قرض کردن برای فارکس اشتباهه م ...

دقیقا حرفم همینه. اینکه میگی کسی تو ضرر شریک نیست واسه نزوله. پول قرض کردن حتی واسه سرمایه گذاری کم ریسک هم خطرناکه چه برسه فارکس واقعا برق از سرم پریده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
دارن ولی از هم جدا شدن جفتشون ازدواج کردن الان بابام ۳ تا بچه دیگه از ززن دومش داره نمیاد بده ب من ک ...

خب از چندنفر اقوام مبلغ کم بگیر. مثلا نفری ۵۰ بگیر

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من کل تاپیک رو خوندم مریم جان هرکی هرچی گفته شما گفتی نمیشه نمیتونم 

متاسفانه تنها راهت اینه به خونوادت یا همسرت بگی هیییچ راه دیگه ای نداری  جز خرابکاری بیشتر..هرکاارری بکنی تهش میفمن زودتر بگو .حق دارن سرزنشت کنم باید پی اینارو به تنت بمالی ولی تهش از بدبختی بیشتر جلوگیری میشه 

من کل تاپیک رو خوندم مریم جان هرکی هرچی گفته شما گفتی نمیشه نمیتونم  متاسفانه تنها راهت اینه ب ...

مننونم ک وقت گذاشتی دنبال اینم بتونم ی وام جور کنم و برم سرکار قسطش رو بدم