2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38420 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجوز 😑 همین مسئولای حرومخور به اینا مجوز میدن دیگه  اخه به کی اعتماد کنه ادم

اره دقیقا خاک بر سرشون ما گول این مجوز ها رو خوردیم اعتماد کردیم الان پلیس هم جوابگو نیست اینهمه شکایت کردیم ولی اون کلااهبردار خیلی حرفه ای بوده از کارت های اجاره‌ی افراد بدبخت استفاده کرده و ردی از خودش نزاشته البته پلیس اگه همت می‌کرد پیداش می‌کرد ولی پلیس اینجا خودشو برای اینکا را زحمت نمیده فقط موارد...

البته یبار خود پلیس گفت اینا پشتشون گرمه به بالایی ها

دختر ترک
دیگه بهش فکر نکن خودکشی و مرگ و این چیزا رو میگم  برو دنبال وام و کار البته با ارامش و کمک از خ ...

شما نمیدونی چ بانکی بهتره بیشتر بانکا میگن باید پول بخوابونم

چیزی نخریدم میخاستم کار فارکس رو شروع کنم چندتا سرمایه گذار پیدا کردم ازشون پول گرفتم سفته دادم تو ی ...

من ده ساله بورسم کار و شغلم همینه ..سوادم هم خوبه ..همچین ریسکی نمیکنم با پول بقیه  ..خیلی طمع داری دختر