2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38422 بازدید | 507 پست
چیزی نخریدم میخاستم کار فارکس رو شروع کنم چندتا سرمایه گذار پیدا کردم ازشون پول گرفتم سفته دادم تو ی ...

اخه بدون اطلاعات بدون مهارت وارد فارکس شدی

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

طلایی چیزی داری بفروش یا وام بگیر کم کم بدهی هارو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ب فکر مرگم نمیدونم چیکار کنم

مشکل از تو نیست مشکل از اونایی که چقدر احمق بودن پول دادن به تو بی تجربه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اره دقیقا خاک بر سرشون ما گول این مجوز ها رو خوردیم اعتماد کردیم الان پلیس هم جوابگو نیست اینهمه شکا ...

غیر از این بود که مجوز نمیگرفتن 

اینا به بالا دستیای فاسد وصلن عزیزم 

جایی  که خوده قانون شروع میکنه به ظلم کردن امیدی به هیچی نیس

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

کال شده پولم همس باهم صفرشده

سخته واقعا امیدوارم یه دری به روت باز بشه 

من خودم روزای اول که فهمیدم کلاهبرداری بوده تا مرز سکته رفتم اصلا تا حالا تو عمرم همچین حال وحشتناکی تجربه نکرده بودم ولی دیگه چیکار میشه کرد به سختی کنار اومدم  

البته برای تو سخت تره چون پول مردم بوده دعا میکنم یه دری بروت باز بشه تو تنها کسی نیستی که گرفتار این بلا شده صبر کن و تحمل کن

دختر ترک
چیزی نخریدم میخاستم کار فارکس رو شروع کنم چندتا سرمایه گذار پیدا کردم ازشون پول گرفتم سفته دادم تو ی ...

شوهرم منم توی فارکس یه عالمه بدهی بالا آورد 

بخوان که زن از رنج هایش قوی تراست!🤍