2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38423 بازدید | 507 پست
پولی نمونده که همش برباد رفته

چطوری منظورت این نیست که ریزش کرده؟ من زیاد از اینا سر درنمیارم چون خودم اینکاره نیستم من پولمو دادم یه جایی که به قول خودش سرمایه گذار ارزهای دیجیتاله و هر ماه سود ثابت میداد مجوز هم داشت ولی کلااهبردار بود الان فرار کرده خیلی از مردمو بدبخت کرد 

دختر ترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلایی چیزی نداری بفروشی ؟ وام ک الکی نمیدن باید پول بخوابونی ب حساب ، کمیته امداد سر بزن ببین رو مدر ...

شوهرم واسه پول پیش خونه همون چندتیکه طلایی هم ک داشتم داد

چطوری منظورت این نیست که ریزش کرده؟ من زیاد از اینا سر درنمیارم چون خودم اینکاره نیستم من پولمو دادم ...

مجوز 😑

همین مسئولای حرومخور به اینا مجوز میدن دیگه 

اخه به کی اعتماد کنه ادم

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

شوهرم واسه پول پیش خونه همون چندتیکه طلایی هم ک داشتم داد

نزول زندگی ادمو به آتیش میکشه کاش هیچ وقت طرفش نمیرفتی یاد یکی از بستگانم افتادم بنده خدا سر نزول چ بلاها ک سرش اومد😔برات دعا میکنم چون کار دیگ نمیتونم برات بکنم

بله خیلی....البته میخواست یک شبه راه صدساله بره و پلند‌پرواز بود اصلا هم نمیدونم چکار داشت میکرد ای ...

قدمای بزرگ همون قدر ک سودش گندس ضررشم گندس 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن