2777
2789
عنوان

بچه ها حامله ام حالم بده 😭😭

923 بازدید | 53 پست

بچه ها از دست مامانم چ کار کنم کشت منو 

۶سال پیش ازدواج کردم هیچ جهازی بهم نداد بخدا هیچ طلایی بهم نداد خودمون کم کم گرفتیم الان بهش میمم جشن سیسمونی میخوام بگیرم میگه وسایلش ب من چه فدقش ۱تومن یه چیزی میگیرم 

ما رسم داریم شب حنا خانوادا عروس یه تیکه طلایی ب عروس میدن الکی تو جمع گفت انگشترو گوشواره هم باباش گرفته تو گاو صندوقه بخدا هیچی نگرفته بود واونم نداد ودلیلشم این بود ک تو مهریه ات کمه   خلاصه از بچگی تو سری خور بودم همیشه عقده هاشو رو من خالی میکرد 

الان هم ک حامله شدم بعد از ۶سال  باهام دعواد داره پیش شوهرم امروز خونمون بودن  واسترس میده بهم  چ کار کنم  😭😭😭

حالا اون وسایلا بدرک درصورتی ک ب خواهرم هم طلا داد وهم جهاز اما من بدبخت روز مادر وپدر همه چی میگیرم براشون اما خواهرم هیچ  چرا اینقدر باهام دعوا داره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطتت کم کن باهاش

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من نمیدونم چ ربطی ب خانوادت داره ..بچه مال یکی دیگس خرجشو مادرت باید بده؟😑

ما هم رسمه خانواده مادری خرج کنن..ولی سحت نمیگیرن

من واس پسرم نزاشتم مادرم بخره ..هر چی بود شوهرم خودش خرید ..جشن سیسمونی واجبه؟

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

درکت میکنم عزیزم، ادم سمی سمیه دیگه واتاسفا اگه والدین ادم باشه، دوری، قطع ارتباط، استرس نداشته باش، یه جا تصمیم بگیر راهتو جدا کنی گرچه سخته

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ازشون توقع نداشته باش. تمام. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خیلی معذرت میخوام ولی 

یکی دیگه گ،،یده 

یکی دیگه زاییده 

بعدوسایلشوپدرومادربایدبدن؟؟

چه رسم مسخره ای واقعا

ولی درموردجهازحق داری ناراحت باشی حداقل بایدوسایل ظروری رومیخریدن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد