2777
2789
عنوان

بچه ها حامله ام حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 53 پست
جدی  ولی اون دختر هم انسانه

دقیقا به همین خاطر که ارزش خودشو حفظ کنه میگم، ببین یه چیزایی برای دختر رسم و عرف جامعه است یه چیزایی هم از طرف پسر، اگه قراره به هردلیلی پسر طبق عرف پیش نره نیازی نیس که دختر خودشو بزحمت بندازه، ولی خب همیناهم مادرت میتونست محترمانه بیان کنه نه اینکه پیش شوهرت تحقیرت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری 😭😭😭

کم کردن رابطه کم رفتن اونجا

یکی در میون تلفنشو جواب دادن

بعد اگ صلاح دیدی بازم بسته ب میزان سم بودن مادرت قط ارتباط کامل

یا کم کردن رابطه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
میگه مهریه تو کم بود آبرو مو بردی و... تو منو اذیت کردی تو کار نمیکردی تو خونه درصورتی ک من ۱۲ساله ...

زیاد سعی نکن اونو به گذشته ببری،چون انگار اون چیزی که براش مهمه رو با دلایل غیر منطقی قبول داره،،،انگاری مادرت اون زمانا افسرده و یا تحت فشاری بوده ولی فک میکنه بخاطر شما بوده،بهر حال مادری کردن خیلی سخته

کم کردن رابطه کم رفتن اونجا یکی در میون تلفنشو جواب دادن بعد اگ صلاح دیدی بازم بسته ب میزان سم بود ...

من حتی نمیخوام بچم بدنیا اومد بیاد مواظبت کنه چون فقط منو عصبانی میکنه 

من حتی نمیخوام بچم بدنیا اومد بیاد مواظبت کنه چون فقط منو عصبانی میکنه 

بهشم بگو نمیخام واس زایمانم بیای

پرستار میگیرم یا حالا هرچ م میگی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
پیش تمام آدم های دنیا تحقیرم میکنه 

کلا به هرکسی بیش از حد خوبی کنی همین وضع پیش میاد خودت احترام خودتو نگه دار، مثلا وقتی پذیرایی شو در شأن خودت و همسرت نمیدونی وقتی میری خیلی کم بمون درحدی که فقط چون بزرگترن رابطه هم قطع نشه