2777
2789
عنوان

بهارستان اصفهان

55 بازدید | 14 پست

سلام خانمااونجا کسی خونه خرید فروش کرده؟

پولمون به خریدخونه اونجا میرسه میخوام ببینم بعدا ازمون میخرن؟ رو دستمون نمیمونه؟

کسی فروخته اونجا یا آشناهاتون؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خوبیه راحت خرید و فروش میشه

اخه تو دیوار که میبینی خیلی خونه هست

شما تو آشناها کسی رادیدین بفروشه؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیلی منطقه ی خوبیه

جدی میگین؟

من خودم شهرک کوثرم دلم نمیخواد برمبهارستان

جدی میگین؟من خودم شهرک کوثرم دلم نمیخواد برمبهارستان

والا من شهرک کوثرو بلد نیستم ولی بهارستان رفتم و داییمم چن سال اونجا بود خیلی منطقه خوب و باکلاسیه

گويند خدا هميشه با ماست، ای غم نکند خدا تو باشی! 
والا من شهرک کوثرو بلد نیستم ولی بهارستان رفتم و داییمم چن سال اونجا بود خیلی منطقه خوب و باکلاسیه

ممنون گلم شهرک کوثر نزدیک ملک شهر

جاهای بیخود بوده که فروش نرفته ولی بهارستان رو هوا میزنن

میدونین کجاهاش بهتره؟

نه دقیق ولی جا خلوتا و فاز جدیدا و دورترش کمتر فروش میره

بازم ممنونم