2777
2789
عنوان

بچه ها حامله ام حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن سیسمونی ام بخاطر این میخوام بگیرم چون فیلم عروسیم از هارد پرید و فیلمو ندارم میخوام یادگاری بمون ...

میشه مادر سمتو حذف کنی 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
تاالان ک با همسرت جلو رفتی  ازاینجا ب بعدم برو  خدابزرگه

شوهرم اصلا دوست نداره کسی بهمون کمک کنه و میگه  من گدا نیستم اما استرس مامانم بهم میده امروز خونمون بود دستام داره میلرزه ازبس منو میکوبونه

درستع اما منت برای کاری ک نکرده خیلیییی زور داره تا حرف از جهاز بشه میگه مهریه نداشتی درصورتی ک ۳۰ ت ...

اخلاق مامانت که واقعا بده سعی کن رابطه تو محدود کنی، ولی من شخصا اینو موافقم که مهریه پایین جهیزیه نمیخاد 

چه ادبیات زشتی! کاش بعضی کلمات رو ملاحضه کنید تو سایت عمومی 

عزیزم به من چه یه اصطلاحه ازقدیم میگن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
چجوری 😭😭😭

تماساشو هربار جواب نده یه بهونه بیار، رفت و آمد در حد یه ساعت بشین و بیا ولی نه برای غذا، وقتی بی حرمتی میکنه بزور خودتو سبک نکن، وقتی هم اون میاد در حد معمولی پذیرایی کن نه اینکه خودتو به آب و آتیش بزنی

چجوری قطع ارتباط کنم هر روز بهم زنگ میزنه غیبت ملتو میکنه ب من چ ک دخالت کنم تو زندگی بقیه 

اگه برای غیبت و فشار روانیه کمتر جواب بده،ولی بی احترامی نکن،و ازشم توقع نداشته باش،بهرحال شما دیگه از لحاط روانی دیگه یه آدم بالغی که وابسته کسی نیستی،حتی مادرت،،،جشن رو اگه دوس داری بگیر بدون توقع از اطرافیان که هدیه خاص بدن یا هر چیز دیگه ای ،صرفا برای خوشحالی خودتون باشه