2777
2789
عنوان

بچه ها حامله ام حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 53 پست
 رابطتت کم کن باهاش

هر روز بهم زنگ میزن زن داداشت فلان خرید فلانی چ کارکرد منم گفتم من نمیخوام ب زندگی داداشم دخالت کنم بعد نفرینم میکنه ک تو منو ضایع میکنی من نمیخوام غیبت گوش کنم  چرا باید تو زندگی زن داداشم دخالت کنم 

خیلی معذرت میخوام ولی  یکی دیگه گ،،یده  یکی دیگه زاییده  بعدوسایلشوپدرومادربایدبدن ...

ببین  نده شوهرمم گفت خودمون میگیرم ولی هی منت میزاره مهریه تو کم بود ب من چ من نمیدم گفتم نمیخوام بدی خودم میخرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم ناراحت نشو، خودمو میگم، گاهی ما بچه ها اونقدر خلیم که سواری میدیم اونا هم سوارمون میشن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
درکت میکنم عزیزم، ادم سمی سمیه دیگه واتاسفا اگه والدین ادم باشه، دوری، قطع ارتباط، استرس نداشته باش، ...

چجوری قطع ارتباط کنم هر روز بهم زنگ میزنه غیبت ملتو میکنه ب من چ ک دخالت کنم تو زندگی بقیه 

هر روز بهم زنگ میزن زن داداشت فلان خرید فلانی چ کارکرد منم گفتم من نمیخوام ب زندگی داداشم دخالت کنم ...

جواب نده، خواهشا برای ارامشت ارتباطتو خیلی خیلی محدود کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چجوری قطع ارتباط کنم هر روز بهم زنگ میزنه غیبت ملتو میکنه ب من چ ک دخالت کنم تو زندگی بقیه 

جواب نده گوشی که زنگ میخوره رو برندار.

ازخودش بپرس ک چرا فرق میذاره بین تو و خاهرت  

میگه مهریه تو کم بود آبرو مو بردی و...

تو منو اذیت کردی تو کار نمیکردی تو خونه درصورتی ک من ۱۲ساله بودم باهاش فرش میشستم 

ببخشید عزیزم ناراحت نشو، خودمو میگم، گاهی ما بچه ها اونقدر خلیم که سواری میدیم اونا هم سوارمون میشن. ...

میدونم من بلد نیستم از حقم دفاع کنم خواهرم بهترین جهازو گرفت طلا توپ گرفت  ولی من بلد نیستم عصبانی میشم میکشم کنار 

جواب نده گوشی که زنگ میخوره رو برندار.

حتی میریم خونشون شوهرم دیر بیاد شامو میخورن غذا درست حسابی درست نمیکنن ولی اونا میان ما سنگ تموم میزاریم خیلی وقتاهم گشنه برمیگردیم 

خیلی معذرت میخوام ولی  یکی دیگه گ،،یده  یکی دیگه زاییده  بعدوسایلشوپدرومادربایدبدن ...

درستع اما منت برای کاری ک نکرده خیلیییی زور داره تا حرف از جهاز بشه میگه مهریه نداشتی درصورتی ک ۳۰ تا سکه بود مهریم 

حتی میریم خونشون شوهرم دیر بیاد شامو میخورن غذا درست حسابی درست نمیکنن ولی اونا میان ما سنگ تموم میز ...

عزیزم میفهممت، بعد وقتی پیر شدن صدتا درد گرفتن میگن چرا؟ خب واسه همین عجوزه بودنشونه.

عزیزم میفهممت، بعد وقتی پیر شدن صدتا درد گرفتن میگن چرا؟ خب واسه همین عجوزه بودنشونه.

خواهرم خارجن هر۲سال میان از خارج سنگ تموم میزاره براشون اما من وشوهرم انگار ادم نیستیم فقط عقده هاشو سر ما دوتا خالی میکنه 

خواهرم خارجن هر۲سال میان از خارج سنگ تموم میزاره براشون اما من وشوهرم انگار ادم نیستیم فقط عقده هاشو ...

عزیزم الاهی، کاش شما هم برید یه شهر دیگه یا یه کشور دیگه