2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 57 پست
نگران نباش من انقدر تنبلیم شدیده که بدون دارو پریود نمیشم گفت یکبار با دارو امتحان کنیم اگ نشدی ای و ...

ممنون عزیزدلم خداروشکر انشالله که نی نیت سالمه یا دوقلوعه نگران نباش🤩

خب دیگ پس انقد استرس نداشته باش منم قبل بارداریم ی کارایی وحشتناکی کردم😂.  اما اصلا درد ندارم ...

انشالله توکل بخدا راضی ام به رضای خودش 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزدلم خداروشکر انشالله که نی نیت سالمه یا دوقلوعه نگران نباش🤩

ببین حتما شوهرتو تقویت کن من سه سال پیشم شدم با همینا ولی سری دوم ک دارو داد شدم اولین ماه شوهرم ضعیف بود و نشد ولی تقویت ک شد گرفت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سابقه نداریم ولی دوتا فولی ۲۰ و ۱۹ داشتم 

بنظر منک طبیعیع چون من بتا دوقلویی هم دیدم که خیلی کمتر بودع میتونین ۴۸ ساعت بعد تکرارش کنید ببینین روندش چجوریع 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
خب دیگ پس انقد استرس نداشته باش منم قبل بارداریم ی کارایی وحشتناکی کردم😂.  اما اصلا درد ندارم ...

خودم میگم بی بی چکم که از هاله کمرنگ شروع شد تا پرررنگاین نشونه بالا رفتن بتا بوده خارج رحمی هی میاد پایین

خب دکتر میگفت بالاست؟ اخه ازمایشگاهم ی جوری ازم پرسید ک ترسیدم فک کردم میپرسه چندوقتته یعنی منفیه گ ...

اره آزمایشگاه ب منم گفت. حتی دوستم ک ماماست یخورده ترسوند منو. ولی دکترم خیلیدفوق العادست و گفت خوبه اوکیه حتی بزور منو کشوند رو تخت ک سونو کنه بهش گفنم بابا الان زوده مگه چیزی معلومه؟ گفت اره تو بیا. بعد نگاه کرد گفت ساک بارداری ۴ هفته و دو روز میبینم

بنظر منک طبیعیع چون من بتا دوقلویی هم دیدم که خیلی کمتر بودع میتونین ۴۸ ساعت بعد تکرارش کنید ببینین ...

عه پس همچی امکانش هست 

انشالله سالم باشه من یدونه تو ۷ماهگی سقط کردم سندرم دندی واکر داشت متاسفانه الان فقط میگم خدایا سالم باشه

خودم میگم بی بی چکم که از هاله کمرنگ شروع شد تا پرررنگاین نشونه بالا رفتن بتا بوده خارج رحمی هی میاد ...

اره ولی هرچی هست حالا یا ی دونه یا دوقلو مهم اینه بارداری. ولی خاج از رحم نیست قول بهت میدم خیالت راحت

اره آزمایشگاه ب منم گفت. حتی دوستم ک ماماست یخورده ترسوند منو. ولی دکترم خیلیدفوق العادست و گفت خوبه ...

واسم دعا کن طبیعی باشه نگران شدم امروز 

اره ولی هرچی هست حالا یا ی دونه یا دوقلو مهم اینه بارداری. ولی خاج از رحم نیست قول بهت میدم خیالت را ...

اره انشالله همه چی اوکی و طبیعیه😂

عه پس همچی امکانش هست  انشالله سالم باشه من یدونه تو ۷ماهگی سقط کردم سندرم دندی واکر داشت متاس ...

انشاالله که ایندفه فرشته کوچولوت سالم میاد بغلت و میشه جبران همع سختی هات🥲

من خودمم بعد دوتا سقط الان دخترم کنارمع🙂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
عه پس همچی امکانش هست  انشالله سالم باشه من یدونه تو ۷ماهگی سقط کردم سندرم دندی واکر داشت متاس ...

گلم سندروم چی؟؟ مگه تو ان تی و آنومالی این اختلالات بررسی نمیشه؟؟ تو ۷ ماهگی مگه اجازه سقط میدن؟

انشاالله که ایندفه فرشته کوچولوت سالم میاد بغلت و میشه جبران همع سختی هات🥲 من خودمم بعد دوتا سقط ا ...

انشالله 

درسته ادم سختی میکشه ولی این شیرینی که بعد کل سختی میاد خیلی میچسبه انشالله خدا نگهدارش باشه 

برامنم خیلی دعاکنید 

گلم سندروم چی؟؟ مگه تو ان تی و آنومالی این اختلالات بررسی نمیشه؟؟ تو ۷ ماهگی مگه اجازه سقط میدن؟

سندرم دندی واکر مخچه رشد نمیکنه بچه عقب مانده میشه و بدنش حرکتی نداره

تو انومالی اولم مشکلی نبود ان تی بالابود بخاطرش امینوسنتز شدم که تو امینو هم کروموزوم ها بررسی میشن ژن بررسی نمیشه تو هفته ۲۴ بود که مشکلو نشون داد و بهم گفتن مشکلی هست که تو ماه های بالا خودشو نشون میده 

این سندرم هم تو لیست سقط درمانیه مجوزمیدن