2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 57 پست
یک قلو  بود؟

بله عزیزم یک قلو بود خارج رحمی هم نبود.چقدر الکی استرس کشیده بودم فقط 

کاملا طبیعی بود 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بله عزیزم یک قلو بود خارج رحمی هم نبود.چقدر الکی استرس کشیده بودم فقط  کاملا طبیعی بود

اخی درکت میکنم الان منم همینم روی هوام انگار مثلا امروز رفتم ازمایش بدم ک خیالم راحت بشه بی بی چک اشتباه نکرده بدتر شد اوضاعم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دوشنبه چجوری صبر کنم یاخدا یعنی چیه یکیه دوتاست خارج رحمیه چیه اخه

استرس نداشته باش اشتباه منو نکن من مردم و زنده شدم 

تهش خداروشکر همه چی خوب بود

تازه برای شما که خیلی خیلی از من کمتره

فقط خودتو داغون میکنی اینو از منی که تجربه دارم بشنو

خیلیا دو قلو بودن عدد بتاشون خیلییییی کم بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اخی درکت میکنم الان منم همینم روی هوام انگار مثلا امروز رفتم ازمایش بدم ک خیالم راحت بشه بی بی چک اش ...

دقیقا منم رفته بودم که آزمایش بدم تا خیالم راحت شه ولی وقتی جوابش رو دیدم هنگ کردم اولش فکر کردم هزاره گفتم خدایا چقدر بالاست یهو دیدم وای ۱۰هزاره دیگه خودت میتونی تصور کنی که چه شکلی شدم

استرس نداشته باش اشتباه منو نکن من مردم و زنده شدم  تهش خداروشکر همه چی خوب بود تازه برای شما ...

اره منم خوندم اینجا که خیلیا پایین بوده دوقلو بوده ی یکی خیلی بالاتر ی قلو 

فک نکنم شرط دقیقی برای تعداد قل باشه

باید صبر کنم تا دوشنبه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دقیقا منم رفته بودم که آزمایش بدم تا خیالم راحت شه ولی وقتی جوابش رو دیدم هنگ کردم اولش فکر کردم هزا ...

اخی عزیزم چقدر بده اینطوری 

دعا کن برای منم مشکلی نباشه

اره منم خوندم اینجا که خیلیا پایین بوده دوقلو بوده ی یکی خیلی بالاتر ی قلو  فک نکنم شرط دقیقی ...

دکتر من که میگفت بتا ربطی به جنسیت و چند قلو بودن و خارج رحم و مولار نداره فقط نشون دهنده ی اینه که لقاح زود بوده یا دیر.من مثلا ۵ روز قبل از موعدم بیبی چک هاله انداخت یه شب مونده به موعد پررنگ شد

دکترم میگفت عدد بتات بالا بوده چون به محضه اتمام پریود باردار شدی

دقیقا سونو هم میرم زمان بارداریم با اتمام پریودم تقریبا یکی دو روز اختلاف داره.مطمئنم شما هم مثل منی 

توروخدا استرس نداشته باش جون زمان تشکیل شدن قلب بچته و واقعا ضرر داره اشتباه منو نکن

از نظرروحی دو قلو واسم خیلی خیلی سخته  چون من باید ازمایش بدم تو سه ماهگی یاcvsیاامنیوسنتز بعد ...

قطعا خدایی که دامنت و سبز کرده مهربونم از قدرت و تواناییتم خبر داره هزار برار شکر که جای قبلی و برات سبز کرده عزیزم همه چیو بسپار به خدا از خودش بخواه برات اسون و راحت بگذره عزیزم  واسه ما چشم انتظاراهم دعا کن انشالله دامنون خیلی زود سبز بشه 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اخی عزیزم چقدر بده اینطوری  دعا کن برای منم مشکلی نباشه

دقیقا همون روزم اینجا تاپیک زده بودم یه کاربری اومد گفت طبیعیه و اینا ولی من اصلا آروم نمیشدم ولی بنده خدا حرفش درست بود

انشالله خداوند این هدیه ای که بهت داده رو خودشم صحیح و سلامت بذاره تو بغلت

شما هم برام دعا کن این یه ماهی هم خوب بگذره و بچم صحیح و سلامت بدنیا بیاد 

دقیقا همون روزم اینجا تاپیک زده بودم یه کاربری اومد گفت طبیعیه و اینا ولی من اصلا آروم نمیشدم ولی بن ...

ممنونم عزیزم با خودم گفتم بارداری بعدیم به هیچ عنوان نی نی سایت نمیام ولی میخوام خیالم راحت بشه تجربه بقیه رو بدونم که بدتر شدم

الان داشتم تاپیک های خارج رحمی میخوندم دیدم هرکس ی چیز میگه انشالله که چیزی نیست 

ممنونم عزیزم با خودم گفتم بارداری بعدیم به هیچ عنوان نی نی سایت نمیام ولی میخوام خیالم راحت بشه تجرب ...

اصلا بتا ربطی به اینا نداره نگران نباش

واقعا؟ ی خانمه گفت ۳روز بعد تاخیرش۴۰۰۰هزاربوده و ی قلو

شما بتات نرماله فقط تو سونو میشه دوقلویی تشخیص داد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
شما بتات نرماله فقط تو سونو میشه دوقلویی تشخیص داد

دیگ باید صبر کنم ببینم خدا برام چی در نظر گرفته واقعا همه ی اینا فقط احتماله انشالله که خیره ممنونم که نگرانیمو کم کردی