2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 57 پست
وای خدا استرس گرفتمممم

چرا عزیزم نگران نباش فقط چند درصد درصدپایین اونم تو دنیا این مشکلو پیدا میکنن که از شانسمون ماهم شاملش شدیم منو همسرم فامیلیم و مشخص شد یک ژن معیوب مشترک داریم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم سلامتی.  قرص تحریک تخمدان استفاده کردی

سلامت باشی بله لتروزول و سینال اف

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
قربونت برات خوشحال شدم❤ شاید بخاطر این دارو ها باشه

انشالله از داروها باشه 

اخه بارداری اولم ۴روز بعد تاخیر انقدر زیاد نبود 

بتات نرماله ربطی ب دوقلویی نداره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
انشالله از داروها باشه  اخه بارداری اولم ۴روز بعد تاخیر انقدر زیاد نبود

نگران نباش عزیزم همین که لکه بینی نداری این نشونه خوبیه به خودت استرس نده

در انتظار ارامش . .♡
عزیزم مبارکه احتمالا دوقلو باردارین بسلامتی

از نظرروحی دو قلو واسم خیلی خیلی سخته 

چون من باید ازمایش بدم تو سه ماهگی یاcvsیاامنیوسنتز بعدم دوقلویی خیلی بارداری پر ریسکیه من ی استرس دارم برام سالم بودن بچه ی استرسم برای سلامت سپری شدن بارداری 

ای خدا 

استارتر برای من دو روز بعد از موعدم ۱۰هزار بوده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بتات نرماله ربطی ب دوقلویی نداره

واقعا؟

ی خانمه گفت ۳روز بعد تاخیرش۴۰۰۰هزاربوده و ی قلو

یک قلو  بود؟

دوقلوهه  اگ درد شدید داشتی خارج از رحمه  اما درد نداشتی دوقوله

برای من دو روز بعد از موعد ۱۰هزار بود نه دو قلو بود نه خارج رحمی

اینا همه حرفه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

تا دوشنبه چجوری صبر کنم یاخدا یعنی چیه یکیه دوتاست خارج رحمیه چیه اخه