2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست
تحصیلات ک دیپلم کافیه.با یه میلیارد نمیدونم اطرافت بشه خونه ای رو رهن کامل کرد یا خرید ،حالا زمانی ک ...

خانوادش کلا آدم های بی فرهنگی هستن یه بار جریان دست زدن به خواهرمو گفتم بهشون گفتن اشتباه خودت بوده خواهرت میومده میرفته گفتم مشکل پسر شماست که مریضه یه بچه 8 ساله دست میزنه دیگه چیزی نگفتم میترسم جریان مامانمو هم بگم  تهش خودم بشم مقصر و تف سر بالا بگه اینا چه خانواده ای هستن مادر به زندگی بچه خودش رحم نمیکنه به همه راه ها فکر کردم فقط میخورم به در بسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات ک دیپلم کافیه.با یه میلیارد نمیدونم اطرافت بشه خونه ای رو رهن کامل کرد یا خرید ،حالا زمانی ک ...

خونه تو پایین شهر میشه بخرم که نمیخوام ولی یه شهر کوچیک تر که نزدیک به شهر اصلیه می‌خوام برم به نظرم اونجا بهتر باشه البته اگه از دست این فکر خودکشی بیام بیرون و دووم بیارم 

ناپدریت از خیانت‌های مامانت اطلاع نداره؟ مشکلی. ندارن باهاش؟

تو دعوا هایی که با مامانم داشتیم فهمید منم بهش گفتم اما باور نکرد مامانمم کلی ننه من غریبم در آورد و مظلوم نمایی کرد اونم باور کرد باور هم نمی‌کرد چاره ای نداشت تمام خونه و زندگی و ماشین و دارو ندارشو زده به نام مامانم باور کنه رسما باید بزاره و بره 

خانوادش کلا آدم های بی فرهنگی هستن یه بار جریان دست زدن به خواهرمو گفتم بهشون گفتن اشتباه خودت بوده ...

فعلا یه میلیاردم کم نیس.دستت اومد مستقل شو.کار پاره وقت بردار هر کاری ک ازت برمیاد.خدا بزرگه.سلامت روحی بچه هات و آرامش خودت فعلا اولویتن.امیدوارم از جایی ک نمیدونی خدا برات برسونه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
فعلا یه میلیاردم کم نیس.دستت اومد مستقل شو.کار پاره وقت بردار هر کاری ک ازت برمیاد.خدا بزرگه.سلامت ر ...

کاش یه نگاهی به منو بچه هام بندازه یه رحمی بهمون بکنه بسه هر چی سختی کشیدم از بچگی تا الان 

خونه تو پایین شهر میشه بخرم که نمیخوام ولی یه شهر کوچیک تر که نزدیک به شهر اصلیه می‌خوام برم به نظرم ...

پس حتما بخر و معطل نکن.عزیزم من اصلا نمیخام و نمیتونم مشکلاتت رو کم بدونم.ولی بهت قول میدم این جدایی و استقلال مقدمه ای میشه برای حال خوبت.بزار سر و سامون بگیری و زندگیت روی غلطک بیفته.مطمئنا دایره ی قسمتت به همسر و مادرت ختم نمیشه.اونا تا یه جایی توی زندگی تو وجود داشتن توام در حد توانت براشون کم نزاشتی و بخشیدی.با این تصمیم و جدایی اونا به زباله دونی افکارت می‌پیوندند ک دیگه جایگاهی ندارن.

این تغییر و تحول باعث میشه دید تو گسترش پیدا کنه و بفهمی آدمای زیادی روی این زمین خاکی وجود دارن که میتونن دوستت همراهت همدردت و رفیقت باشن.

تو جوونی و کلی فرصت داری ولی دیگه کسی رو ک لایق نیس به حریمت راه نده.

از آرایشگاه‌ها میتونی استفاده کنی برای تامین کردن زندگیت.باور داشته باش خدا روزی رسونه و دستت رو تنگ نمیزاره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
کاش یه نگاهی به منو بچه هام بندازه یه رحمی بهمون بکنه بسه هر چی سختی کشیدم از بچگی تا الان 

خدا بهت نگاه کنه از همه بی نیازی.

همین ک قبح این داستان رو میفهمی و زجر میکشی و خودت رو آلوده نکردی واقعا ارزشمنده.

پس حتما بخر و معطل نکن.عزیزم من اصلا نمیخام و نمیتونم مشکلاتت رو کم بدونم.ولی بهت قول میدم این جدایی ...

مرسی که وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی برام میدونی این مدت هر کسی دور و برم بود دنباله سود و منفعت خودشون بودن اینقد که از همه آدم ها بریدم دیگه دنیا یه جایی شده هیچ کس دلسوز کسی نیس حالت واسه هیچ کس مهم نیس  منم شکننده شدم به شدت شاید واسه یه آدم عادی رفتار آدم ها اینقد مهم نباشه اما من بدجوری داغونم الان همین تاپیک زدنه بدتر کرد حالمو میگم ببین همین جا هم شانس نداری خیلی ها که خونده و نخونده رفتن تاپیک هم که اصلا دیده نشد 

مرسی که وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی برام میدونی این مدت هر کسی دور و برم بود دنباله سود و منفعت خ ...

ما انسانیم باید برای هم وقت بزاریم

ولی اینو قلبا میگم علی رغم گذشته و اوضاع نابسامانی ک داری من آینده ی خوبی رو برات میبینم.

تو یه خانوم خودساخته ی صبوری.به معنای واقعی مادر هستی ک از آرامشت داری میزنی بخاطر آینده ی بچه هات و خدا میبینه اینو.

واقعیت اینه تو روزای سخت رو گذروندی هر اونچه ک نباید رو دیدی.الان زمان تصمیم گیری و انتخابه.نه انتخاب بین مرگ و زندگی.بین اینکه تا آخر عمر غصه بخوری یا یه زندگی تازه ای رو شروع کنی

تو زندگی کن ولی دیگه این بار خودت رو ملزم کن ک خوب زندگی کنی.شاید تا یه جایی ناچار به تحمل کردن بودی.ولی الان اینطور نیست دیگه.بچه نیستی،ناشی نیستی،نسبت به اتفاقاتی ک برات افتاده کاملا آگاهی.

از موقعیتا به نفع خودت استفاده کن.زندگیت رو دوباره بساز این بار اونجوری ک دوس داری.

این آدمای متعفن رو دائما رد خودت نکش،آدم زباله دونی رو ک دائم با خودش حمل نمیکنه،رها کن اونچه رو ک باعث آزار و اذیتت شده.اونا دیگه به روزگار تو تعلق ندارن.

فقط هر چه زودتر جدا شو این بیشترین توصیه ی منه بهت

ما انسانیم باید برای هم وقت بزاریم ولی اینو قلبا میگم علی رغم گذشته و اوضاع نابسامانی ک داری من ...

انشاالله فردا میرم دنباله خونه گفتم شاید موردی پیدا بشه معاوضه کنه با ماشین ها و چک هارو هم قبول کنه