2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ ومنظم بیاین ی لحظه

164 بازدید | 11 پست

دوستان تورو خدا ازتون خواهش میکنم کمکم کنید بهم بگین چکار کنم تاخونه و زندگیم برق بزنه بخدا دیگه خسته شدم انگیزه هیچ کاری ندارم البته دوتابچه شیطونم دارم ک همیشه درحال ریخت وپاشن ولی فامیلامون با اینکه بچه کوچکم دارن همیشه سرزده بری خونشون برق میزنه ی برنامه بهم بدین خواهشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم یه مدتی بود نمیتونستم به خونه برسم یعنی حوصلشو نداشتم و همیشه کوهی از ظرف کثیف تو سینک بود ولی تازگیا یدونه قاشق هم باشه همون لحظه میشورم و سینک همیشه تمیزه و اینجوری وقت اضافه دارمو بجاش یه روز کمد لباسارو مرتب میکنم یه روز یخچالارو تمیز میکنم یه روز گردگیری میکنم اینجوری دیگه استرس کثیفی خونه و مهمون ناخونده رو نداری 

آشپزخونه رو جمع نکرده نخواب. یه اتاق برای بازی بچه هات در نظر بگیر و بیرون نریزن وسایلاشونو.

هال و آشپزخونه رو به هیچ وجه ول نکن . نگو بزار بریزن جمع میکنم. هر چیزی افتاد وردار. زود جمع کن. روزانه یه بار جارو بکش و یه گردگیری ساده. نیم ساعت وقت میبره فقط.من خونم دوبلکسه بزرگ. برق میزنه. چون هرچیزی میره سرجاش. دسشویی رو روزانه آب میگیرم. پنجشنبه هام جرم گیر.

حیاطم رو هر روز جارو . ماهی یه بار میشورم.

سخت نیست. باید رو روال بیفتی

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

بعد هر وعده غذایی اجاق گازوهود تمیز کن 

بعد هر وعده غذایی ظرف هارو بشور ،سینک تمیز بشور و خشک کن .آشپزخونه رو با جارو دستی جادو بزن 

همه چیز رو همون لحظه مرتب کن و سر جاش بزار 

مثلا لباس هارو نزار روی همه تلنبار بشه همون لحظه مرتب کن تویه کمد و دراور بزار ....آیینه ها و شیشه های میز رو هر روز دستمال بکش 

توالت حتماااا هفته ایی سه بار بشور 

من جارو و خاک انداز دسته بلند دارم هر جای که آشغال بریزه همون لحظه جاروش میزنم بخاطر همین لازم نیست مدام جارو برقی بزنم ...شماهم این کارو انجام بده