2777
2789
عنوان

بلو بانک معتبره؟کیا دارن؟

344 بازدید | 36 پست

یه حساب مبخام باز کنم پولامو درحد۳و۴ملیون بریزم توش داروندارم همینه🤣😂میخام‌خرجش نکنم

معتبرع بلو  بانک؟؟؟

کلاهبرداری نیست؟اخرسر دستت به چیز بند‌هست اصلا؟

چندروزع کارتش میرسع دستت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم معتبره اپلیکیشنش خیلی خوبه

اگه مطمعن شدی که میخوای حساب باز کنی میشه خواهش کنم کد دعوت منو بزنی؟ من تاحالا کسیو دعوت نکردم بعد الان قرعه کشی گذاشتن ارزومه برنده بشم

من ویپاد دارم خوبه برا بانک پاسارگاده غیر حضوری هم باز کردم کارتو فرستادن دم در

اینم مجازیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من حدود دوساله دارم خوبه 

تازه هرکیم برام پول میزنه شماره کارتشو مینویسه انگار مثلا دستی داده باشن بگن این شماره کارتش دوباره براش بفرس😂😂😂😂

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بل و بانک برای بانک سامانه معتبره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚