2777
2789
عنوان

اومدم جهاز بخرم با چشم گریه

393 بازدید | 25 پست

این تاپیک زدم چند دقیقه پیش نتونستم توضیح بدم دو سه ماه دیگه عروسیمه وضعم اینجوریه حس بی ارزشی می کنم حس دوست نداشته شدن حس کسی ک پایه های رابطش سست شده چجوری با این حرفا ازبین رفتن حرمتی ک برامون نمونده ادامه بدیم وقتی هنوز رو افکاری ک نسبت بهم داره مونده وقتی منو بی لیاقت می‌دونه مگه اون موقع دوست داشتنش مورد قبولمه آدما برای کسی ک دوسش دارن احترام نگه میدارن بهترین چیزارو واسش می‌خوان نشون میدم چقدر وجودش با ارزشه نه اینکه بشینه پاشه بگه تو لیاقت نداری 😞

اشتباه نکن.  

جدا شو

این خانه از پایبست ویران است. 

خودتو بکش بیرون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی چرا میگه لیاقت نداری؟چیکار کردی/

اول اونا رو بررسی کن بعد گریه کن

ب نظرم یه تجدید نظر بکن

چون کسی که الان احترامتو نگه نمیداره

باهاش بری زیر یه سقف خیلی بدتر میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دعواتون سر چی بود

هیچی قبلا بحث کردیم داشتیم صبحونه می‌خوردیم من حتی حرف نزدم نگاش کردم یهو عمیق نگام کرد دوباره حرفشو تکرار کرد سرنگون داد گفت آره بعضی زنا لیاقت ندارن تو هرکاری هم واست کنم میگی هیچ کاری نکردی 

اشتباه نکن.   جدا شو این خانه از پایبست ویران است.  خودتو بکش بیرون

فقط با جدا شدن درست نمیشه .من سر ازدواج اولم مثل استارتر بودم همش بهم میگفت تو لیاقت عروسیو وسیله خوبو نداری منم گفتم باشه حالا که ندارم جدا میشم بعدشم رو خودم کار کردم تا تونستم خودمو ارتقا دادم ازدواج کردم با یکی دیگه الان زندگیو شوهر تو مشتمه

سلام به نظرتون کسی که اول شروع زندگی بهت میگه بی لیاقت،لیاقت زندگی با شما رو داره؟

اصلا حالم خوب نیست هیچی نمی‌دونم پدرو مادرم بنده خدا با گریه آرایش کردم دیدم صورتم خیلی تابلو ماسک زدم سرمو انداختم پایین باهاشون رفتم خرید جهیزیه خیر سرم دلم غوغا بود 

باید ببینی چرا میگه لیاقت نداری؟چیکار کردی/ اول اونا رو بررسی کن بعد گریه کن ب نظرم یه تجدید نظ ...

هی نشست پاشد گفت درکم نمیکنی گفت پشتم نبودی منم بهش گفتم تو این سه سال من شرایط تورو درک کردم چرا همه جا میگی در حال خرید کردنم در حالی ک هفت هشت ماه پیش من یه خرید رفتم تو این مدت نامزدی عقد همه طلاهامو فروختی چرا آخر میگی زن فلانی شوهرشو درک کرده پس کار منو چرا نمی بینی بهش گفتم یه ماشین درست حسابی زیر پامون نیست به مقایسه باشه منم میتونم خیلی حرفا بزنم همه اینارو کینه کرده میگه تو به من گفتی ماشین ندارم در حالی ک شروع کننده این بحثا همش خودش بود 

هی نشست پاشد گفت درکم نمیکنی گفت پشتم نبودی منم بهش گفتم تو این سه سال من شرایط تورو درک کردم چرا هم ...

طلاهاتو چرا فروخت؟

نباید میزاشتی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا