2777
2789

چهار سال پیش یه پسری از من خیلی خوشش میومد همش میومد جلو در مدرسه برام گل می‌خرید خلاصه اصرار و منت که باهاش وارد رابطه شم منم انموقه خب بچه بودم فک میکردم خیلی کار شاخیه دوس پسر داشتن

به مدت یه ماه و نیم با این پسره حرف زدم ولی رل نبودیم بعدش کات کردم باهاش دیگ کلن

تا اینکه این پسره خیلی پیگیره همش تا الان پیم میده ک برگرد من هنوز دوستددارم و حرفای عاشقانه میزنه بهم میگه نمیتونم فراموشت کنم اگه برگردی برات ازین خرس بزرگا میخرمو فلان( همش باهام مرور خاطرات می‌کنه)میگه تا الان تو این چهار پنج سال از هیچ دختری خوشم نیومده

خلاصه من این قضیرو برای رلم تعریف کردم گفتم بعدن به گوشش میرسه یا میبینه خودش بعدش عصبی میشه ک بهش نگفتم

همه چیو صادقانه براش تعریف کردم یهو عصبی شد قاطی کرد گف نمیدونستم باهاش رل زدی و فلان 

گفتم رل نبودم گف اگ رل نبودی حرفای عاشقانه بهت نمیزد گفتم اخلاقش اینجوریه بعدشم همه چی مال گذشتش چرا الان داری اینجوری میکنی

خلاصه یکم دادو بیداد گوشیو روم قط کرد بعدشم منم عصبی شدم گفتم :(خودش فقد با ننه من نبود من نباید هیچی بگم بعد من چهار سال پیش با یکی ح میزدم باید جواب پس بدم. خوب کاری کردم اصن بازم میزنم پیمم بده ج میدم  )

بعدش نوشت اوکی دیگه هیچی نگفت

الان دوروزه قهریم🥲 به نظرتون کار من اشتباه بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید می گفتی 

گذشته ها گذشته بود

منم باشم بهم بر میخوره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خوب کاری کردی ایطو جوابش دادی

پسرا فک میکنن کی هستن  اگ شل بگیری باید تو سری خور باشه  سعی کن از پس خدت وربیایی

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بزرگترین دروغ پسرا اینه که گذشتت برام مهم نیس بگوو،همیشه اذیتشون میکنه،حتی باهات ازدواجم بکنن،پدر مادر داراشم،هیچی بهت نگن،اینقد سنگن و سرد که خودت بدت میاد،

خلاصه که دختر خانم ها پسر هارو در جریان گذشته نزارید،ده درصد پسرا براشونم بگی کنار میان حتی اگه رابطه جنسی هم داشته بودی،چون عقیدشون اینه که مهم اینه که الان فقط برا منی،و بنظرم این پسرا فرشتن