2777
2789
عنوان

قیافه یا پول یا اخلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق ...نه اینکه اهل ریخت و پاش اسراف باشه که حرامه و گناهه ...

اهل انسان دوستی باشه .

اهل بخشش باشه در جای خودش ببخشه .

وقتی مریضم تیمارم کنه .

ناراحتم خوشحال کنه .

پول که نه با زبون و با محبت باشه .

اگه قیافش بده ادم مومن  را خدا خوشگل نشونم میده .اصلا ادمهای مومن به خاطره داشتن انرژی مثبت خوشگل میشوند.

پول باشه حلاله یا حرام .این مهمه پول حرام بی برکته ...خسران درست میکنه .حلالش که خمس زکات میده و راه حلاله پر برکته

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

منم از همین میترسم آخه خیلی از اطرافینمو میبینم شوهراشون خیلی خوشگلن ولی تعهد و اخلاق ندارن🥲

قیافه مهم نیست وقتی معمولیه خوبه دیگه مهم ترین چیزاخلاقشه فقط ثروتم نه

اگه تو ذهنت دنبال چهره همه چی تمام هستی سخت نگیر اما اگه واقعا نامناسب هست چهره شون و بنظرت نمیشه ب ...

نامناسب نیست فقط من ازش خوشگلترم و فکرمیکنم چون خوشگلم تو بعضی از مسائل باهام کنارمیاد

یا میزاره حرف حرفه من باشه

نمیدونم جنبه خوبیه یا بد🥺

خاهش میکنم 😁 خوب خدارو چه دیدی شاید معجزه شد و تغییراتی ب وجود اومد با بالارفتن سنش قیافش تغییر کر ...

امیدوارم😂😂

شاید هم چندباردیگه که همو دیدیم نفوذکرد تو دلم😂

خیلی خوبه که شوخ طبع هست و باهش بهت خوش میگیره پس چند جلسه باهم برین بیرون شاید تو قلبت نفوذ کرد&nbs ...

بابام قیافش زشت بوده ‌.سیاه ...مامانم وقتی دیدش دستش کج شده .بی حس شده .وقتی عقد میکنند اینقدر بداخلاق بوده .همش دعوا داشتند .ولی بابام میره حوزه .درس میخونه .بهش یاد میدهند با زن خوب رفتار کنید .الان بابام چون اهل قران و نمازه از همه مردا سرتره ...زنها جذبش میشوند..فقیر بود و پولدار هم شده .مامانم خیلی عاشقشه ...مامانم بدهیکل بابام خوش هیکل و جوون مونده.

خیلی کم آخه به کسی حس جنسی ندارم معمولا☹️ یامثلا خوستگار قبلیم بعد دوماه ارتباط تازه بهش یه حس پیدا ...

نمیدونم یه چیزی بگم که من ربطی نداره بهتره با مشاور صحبت کنی ولی میگی شوخ طبعه و این خیلی خوبه و بهش خوشبینم خواستگار قبلیت چجوری بود؟

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
امیدوارم😂😂 شاید هم چندباردیگه که همو دیدیم نفوذکرد تو دلم😂

ان شالله ک نفوذ کنه بع دلت و همچنین تغییراتی هم ایجاد بشه در قیافه😁😊

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
قیافه مهم نیست وقتی معمولیه خوبه دیگه مهم ترین چیزاخلاقشه فقط ثروتم نه

ثروت حلال .نه حرام مثلا یک عده سهام را تبلیغ میکنند .سهام خراب .یا داره ریزش میکنه تبلیغ میکنند .

نمیدونم یه چیزی بگم که من ربطی نداره بهتره با مشاور صحبت کنی ولی میگی شوخ طبعه و این خیلی خوبه و بهش ...

قبلی خیلی خوشگل بود

ولی بشدت کنترلگر

تورابطمون همش استرس داشتم

بخاطر اخلاقش نخواستمش