2777
2789
عنوان

قیافه یا پول یا اخلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 82 پست

اخلاق اخلاق اخلاق بعد پول بعد قیافه، بعدم یکم باهاش آشناشو ببین حسی بهش داری ازش خوشت میاد اگه اره خوب در اینده میتونی دوستش داشته باشی اگه الان نباشه دیگه هیچوقت دیگه هم به وجود نمیاد

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ظاهرش بعدا برام عادی میشه؟ قیافش خوبهفقط از نظر چهره یکم..

اره ظاهر تقریبا عادی میشه ولی اگه بهش حس نداری توقع نداشته باش شکل بگیره مگه پسر شیرین زبون و بامحبتی باشه که بتونه به قلبت نفوذ کنه

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
من ی خاستگار داشتم همه چیش عالی بود جز صورتش  هر کاری کرذم نتونستم کنار بیام بعد از ۴ جلسه ردش ...

مایک ماهی میشه ارتباط داریم

البته خود من هم آدمی نیستم که زود دل ببندم و منطقیم

باشه ممنون از راهنماییت😂 سنش کمه اونقدرام پولدار نیست ولی آینده خوبی داره

خاهش میکنم 😁

خوب خدارو چه دیدی شاید معجزه شد و تغییراتی ب وجود اومد با بالارفتن سنش قیافش تغییر کرد😁

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

بحث ظاهر نیست شما ممکنه از یه نفر حس خوبی بگیری و از هم صحبتی باهاش لذت ببری ولی یه نفر ممکنه ظاهر خوبی هم داشته باشه ولی جذبش نشی اگه در نگاه اول از خواستگارتون حس خوبی نگرفتید و در کنارش شاد و پر شور نیستید و میلی برای هم صحبتی باهاش ندارید نباید قبول کنید مگر اینکه پول و موقعیتشا به عشق ترجیح بدید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

اگر قیافش معمولی هست باهاش صحبت کن . مگر همون اول باید بهش حس داشته باشی ؟؟؟ عشق و علاقه به تدریج به وجود میاد . این قدر مردهای خوشگل و خوش تیپ هست که اخلاق ندارند و برای زن هاشون غیر قابل تحمل شدند . 

منم موقعیتم قبلا شبیه شما بوده و الان احساس پشیمونی ندارم چون چیزهای باارزش تری از خوشگلی توی زندگی وجود داره ❤

اگه تو ذهنت دنبال چهره همه چی تمام هستی سخت نگیر

اما اگه واقعا نامناسب هست چهره شون و بنظرت نمیشه باهاش کنار اومد ،برو مشاور

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اره از صد درصد چند درصد بهش حس داری حتی حس جنسی هم مهمه!؟

خیلی کم آخه به کسی حس جنسی ندارم معمولا☹️

یامثلا خوستگار قبلیم بعد دوماه ارتباط تازه بهش یه حس پیداکردم

پسرشوخ طبعیه بیرون رفتنی و اینا باهاش خوش میگذره

خیلی خوبه که شوخ طبع هست و باهش بهت خوش میگیره پس چند جلسه باهم برین بیرون شاید تو قلبت نفوذ کرد 

یک مثال عینی برات بزنم منو شوهرم دو سال دوست بودیم و ۱۲ ساله زندگی مشترک داریم همون اول که عکسشو فرستاد به دلم ننشست و هنوزم قیافش برام جذاب نیست البته شوهر من خوش اخلاقم نیست!

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑