2777
2789
عنوان

قیافه یا پول یا اخلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامناسب نیست فقط من ازش خوشگلترم و فکرمیکنم چون خوشگلم تو بعضی از مسائل باهام کنارمیاد یا میزاره حر ...

هم چین چیزی نیست ،غالبا زنها از همسران شون خوشگل تر هستن  اما بدلیل زیبایی نیست که کنار میاد ،یا بخاطر رودربایستی،یا علاقه هست و یا اینکه راضی بشین به ازدواج

مگرنه که همه مردا گوش به فرمان زن شون بودن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من تجربه کردم از قیافه کسی که منو میخواست بدم میومد خیلی زشت بود ولی چون سوئیس بود باهاش آشناشدم دلم میخواست برم خارج ولی قیافه اش برام غیرقابل تحمل بود باهاش یه سال اشناشدم همش اشنایی طول دادم تا شاید قیافه اش عادی شه و یکم به دلم بشینه و بااینک خیلی خوش اخلاق بودو بامحبت ولی بعد گذشت یه سال هم باز خوشم ازقیافه اش نیومد قیافه اشم جوری نبود که با عمل درست شه حالت چشاشومخصوصا بدم میومد دیگ باهاش ازدواج نکردم چون میدونستم تااخرعمرنمیتونم باهاش باشم و اخرشم طلاق میشه

قیافه زشت هیچوقت عادی نمیشه الکی،میگن اگه برات واقعا غیر قابله تحمله و تا میبینی میگی چقدر زشته رد ...

قیافش زشته چون تیپ نمیزنه ..

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بعضی پسرا واقعا ساده و بی آلایش هستن شاید تو خانواده ای بزرگ نشده که یادش بدن رک بهش حرفاتو بزن بگو ...

عزیزم مگه به دخترامون همسرداری درست را یاد دادیم .خیلی ها تا قبل ازدواج و عروسی احترام نمیگذارند.بعد عروسی بعد از بچه دار شدن بهترین مرد فامیل میشوند.یا همسرشون خوب میشود.یا بچه عوض میکنه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت