2777
2789

بخدا دارم کلافه میشم کسی میدونه؟گوگل خیلی درهم برهم نوشته میخوام ببینم کسی تجربه داره

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر خوابی تعبیر نداره ها ولی حدیث داریم خواب رو به خوبی تعبیر کنین

اخه چن شب قبلش خواب دیدم دوقلو باردارم ۱دارن شیر میخورن دوتاشونم دختر بودن

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

تعبیرش بچه اس خواهر جون احتمالا بارداری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
😐ها؟

تعبیر خواب خواستی گفتم 

خواب جوجه =بچه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اسی منو ببخش یه لحظه ارسطو رو تجسم کردم 😂

همش خواب جوجه میدید 😂😂

تعبیر خواب خواستی گفتم  خواب جوجه =بچه

الان میزنم زیرگریه😐من ۱پری نمیشم ک شیر بچه میدم🥲ایشاالله ک خیره مرسی

اسی منو ببخش یه لحظه ارسطو رو تجسم کردم 😂 همش خواب جوجه میدید 😂😂

عب نداره😂🥲