2777
2789
عنوان

بله برونم

164 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

راستش امروز خانواده داماد اومدن راجع به بله برون صحبت کنیم 

گفتن چهارشنبه کله قند چادر و نشون میارن و ۲۰ نفرن

بعد از رفتنشون داماد ب من پیام داد حال احوال کرد گفت همه چیز ردیفه؟

داماد وضعیت مالیش خوبه

منم گفتم اگر میشه با من تماس بگیرید

تماس گرفتن بهشون گفتم ما رومون نشد پیش پدرتون بگیم ولی ما رسم داریم شب بله برون دیزاین میکنیم و...

شب بله برونم با یلداییم یکی میشه 

ی دیزاین یلدایی داشته باشیم

گفتش واقعیتش من زیاد بلد نیستم و نمیدونم منظور شما چیه 

گفتم داییم هم این کارا رو کرده

گفتش ی عکس برام بفرستید من ببینم چیه

منم هنوز نفرستادم

چون میخوام برا داییم اینا رو بفرستم براش 

بعد ما فردا شب قرارع بریم خونشون پسره بهم گفت فردا ی گوشه باهم در موردش صحبت میکنیم

ب نظرتون بد گفتم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خوبه که باهاش رو راستی 

اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه  و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... می‌خوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا می‌رقصه...

مبارکه

نه ولی اگه نظر خانواده ش به ساده گرفتن بود

بهتر بود اینو جلوی جمع یا تلفنی خودتون به مامانش اینا بگین

بهرحال رسمی باشه فرق میکنه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
میخوام بگم بهش  برم آرایشگاه میکاپ کنم کیک سفارش بدیم دیزاین بله برونم رو یلدایی باشه لباس ...

حقیقتا این کارها رو انجام بدی خوبه...اما ما رسم داریم بله برون و عقد با دختره بقیه مراسم ها با پسر
حالا چونکه بله برونت با یلدا یکی شده نمیدونم....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ولی حداقل بنظرم خرید لباس و ارایشگاهت با خودته...بقیه چیزها با داماد باشه
داماد باید برات خرید یلدایی و خرید های بله برون رو بیاره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بله

ما امسال ٥ تا بله برون داشتيم ٢ جا طرف دختر و ٣ جا پسر بوديم.يكي فاميل بقيه مال شهراي متفاوت حتي..

همشون بر عهده دحتر خانم بوده

فقط كيك و وسايل بله برون رو هدايا سمت پسر برديم.

از نظر من خوشايند نمياد .شما ميزبانيد مثل اين ميمونه بگيد طروف و ميوه رو بياريد تا ما ازتون پذيرايي كنيم

💕

میخوام بهش بگم  برم آرایشگاه میکاپ کنم کیک سفارش بدیم دیزاین بله برونم رو یلدایی باشه لباس ...

لباس و هدیه ها رو حقیقتا نمیدونم اگر باهم میرین خودت انتخاب کن . اگر خودشون بیارن دیگه فکر نکنم باید بگی ارایشگاه رو هم چون بله برونه هزینش پای دختر هست تزئینات دوست داری یلدایی باشه اشاره کن