2777
2789

همه گفتید بهش بگووو ولی ی پیام داده نوشته میخام زندگیمو با چنگ و دندون حفظ کنم!!!!!    من هیچی براش نیمفرستممممم   گفتم بدونید🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کسی نیست بگو

من رابطم با یه اقایی مجازیه و خب میدونی ۲ ساله باهاشم و خیلی جدی بودیم  درسته مجازی بود ولی جدی بودیم ولی حالا ۴ ماهه من دارم جون میذم به ولای علی دارم جون میدم دیگه جونی تو بدنم نمونده از استرسو حال خراب که حس میکنم داره خیانت میکنه یک ماهم هست رفته و سرد شده دنبال یکی بودم هک کنه ولی  هیچکسو هیچجا پیدا نمیکردم 

میشه تروخدااا واسم هکش کنی

واقعا نمیدونم با چه زبونی بگم ولی میدونی اگ برگرده من مث خرا دوباره برمیگزدم بهش یه پشت کنکوریه بدبختم که هر چی میگه قبول میکنم و دارم تسیب میبینم از کاراش اگه هکش کنی یه دنیا ممنونت میشم😭😭😭اگه خاستی برات چله  هم میگیرم برا هر حاجتی فقط من از بلا تکلیفی درام

ممکنه بگی الان ک یماه رفته فراموش کن ولی من احمق تر ازین حرفام تا به چشم نبینم با کسای دیگس باورم نمیشه😭تروخدا کمکم کن

میدونی من جز خودش  کسیو ندارم جاییو ندارم که بفهمم خیانت. میکنه یانه فقط از خودش با عجزو ناله‌میپرسم هر دفم میگ نه ولی باورم نمیشه بخدا عین مرغ پر کندم دارم روانی میشم کمکم کن ترو امام حسین کمکم کن😭😭😭

من رابطم با یه اقایی مجازیه و خب میدونی ۲ ساله باهاشم و خیلی جدی بودیم  درسته مجازی بود ولی جدی ...

عزیز دلم من توی تاپیک قبلمم گفتم  من این کارارو نمیکنم حقیقت! الان این خانم  گفت میخام حداشم   و کلی قطعی گریه مردو گفت! الان میخاستم بفرستم بهش دلم سوخت! اخرش گفت میدونی اخه میخام زندگیمو حفظ کنم با چنگ‌و دندون! بعد شوهرش با صد نفر  مخابه ! منم حتی نشونش ندادم بهش  گفتم ولش کن جوابشو ندادم   کارب از دستم برنمیاد   الان شمام  مشابه همین خانم   

عزیز دلم من توی تاپیک قبلمم گفتم  من این کارارو نمیکنم حقیقت! الان این خانم  گفت میخام حدا ...

ببین من دوسپسرمه و صرفن اگ  بفهمم کاری کزده میشینم درسمو میخونم اینقد بین دوراهی نمیمونم 

تروخدا برام اینکارو انجام بده 

کاش خودم میتونستم😭