2777
2789

میترسید نخونید ولی من واسم خنده داره😃

(یه خانوم مسن بود ک تو خود خونه فوت کرد )

کلید دخترش بما داده گلدونارو هروقت اب میدیم یا سر بزنیم (همسایه قدیمی هستیم) 

خودشون تهرانن

بعد دیشب زنگ زدن ما رفتیم یادمون رفت برق حیاط روشن بزاریم شما لطفا برید روشن کنید 

اقا من ده نفرو جمع کردم از ترس رفتیم برق روشن کردیم 

ی گلدون تو حیاط چپه شده بود شکسته بود ،خانومه که فوت شده خیلی رو وسایلاش و گلاش حساس بود ابجیم گفت اینو ببریم خونه گلدونش عوض کنم بیاریم حیف گل خراب میشه 

اقا گلدون برداشتیم بریم یهو صدای باز شدن در سالن اومد برگشتیم دیدیم در شیش قفله است 

یعنی ابجیم گلدون پرت کرد وسط حیاط،،، خواهرزادم خیار دستش بود انداخت زمین همه فرار ،،،منم دمپاییام از ترس اون وسط  موقع دوییدن جا موندن😂😂

یعنی الان ی گلدون شکسته  و خیار گاز زده و یه جفت دمپایی وسط حیاطن🤣🤣🤣 جرات نداریم بریم برشون داریم،،، بخدا انقد خندیدیم هم خنده هم ترس  نفسمون بالا نمیومد😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا😂🤣

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ترس داره واقعا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

باد خورده اخه اون گلدون ره چه دردش میخورده ناراحت بشه براش ولی روحش اونجا بوده میدتون گفته اینا چشون ...

درخت میوه داره تو باغش چن نفر رفته بودن میوه چیده بودن 

شب رفته بود ب خوابشون که چرا به باغم و درختام دست زدید 

خیلی عجیبه