2777
2789
عنوان

خواننده معروف بهم درخواست داده

2841 بازدید | 79 پست

سلام بچها خوبین؟ من پسر خالم ارایشگره و استایلیسته بعد چند وقت پیش گفت  میشه ما بیایم توی ویلاتون یه موزیک ویدو بگیریم برای فلانی ما ام اوکی دادیم البته بابام اولش قبول نمیکرد بعد اون روز که اومدن همش خواننده نگاهش رو من بود و میفهمیدم با اینکه لباسم باز نبود بعدشم رفتم از اونجا به خاطر این قضیه ولی بعد دیدم بهم پیام داده که شمارتو از پسر خالت گرفتمو خیلی ازت خوشم اومده و همو بیشتر بشناسیم چیکار کنم به نظرتون ؟ ازش بدم نمیاد ولی خب خواننده ها و بازیگرا شنیدم فاسدن خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اسمشو بگو😂

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎