زمانی که کسی به لوازم یا کسایی که دوسشون داریم نزدیک میشه ما ته دلمون نگرانی ایجاد میشه که نکنه از دستم درش بیاره به این نگرانی اکثرا حسادت میگن. در تاپیک قبلیم خیلی ازش سوال شد که دوستمون وقتی همسرش به خواهر شوهرش حسادت میکنه نمیتونه گریشو کنترل کنه. حسادت در اصل یه نوع حس خود جوشه و اکثرا قبل از اینکه بفهمیم عاشق شدیم میفهمیم که چشم دیدن کسایی که نزدیک همسرمونن رو نداریم😑💔دقیقا خیلی اختلافا بین مادر شوهر و عروس سر همین موضوعه مادر شوهر عاشق فرزندشه و اصلا تمایل نداره اونو با کسی تقسیم کنه و میشه اختلاف🙄حسادت به همکار همسرتون فامیل دور همسرتون یا اون دختر خاله های چسبناک😅شاید به جا باشه ولی حسادت به خواهر اصلا درست نیست. البته بعضی از خواهرا رابطه خوبی با همسرتون ندارن و جلوی شما خودشو تو بغل همسرتون جا میکنن. این خودش مسئله جدایی داره که برمیگرده به اختلاف با خود شما❗برای مثال خودتون اگه داداش داشته باشید دلتون نمیاد جلوی خانومش به شما کم محلی کنه🥶مخصوصا خواهرایی که مجرد هستند و تو خونه ی پدر تشریف دارن بیشتر به برادر وابستن‼همسر شما شاید حسادت صادقانه و عاشقانه ی شما رو بزاره پای این که از خوانوادش خوشتون نمیاد و باعث سر گیری دعوا های زناشویی بشه. من دختر خالم یه روز موقع سالاد درست کردن از بس چشمش به نامزد و خواهر نامزدش بود دستشو شدید بریده بود😕و زمینه رو برای تیکه پرونی خواهر شوهر آماده کرده بود[وا عزیزم انقد کار بلد نیستی دستتو بریدی. وا نگار جان حواست کجاست داری منو آنالیز میکنی؟] و این حرفا باعث پایین اومدن ارزشتون پیش همسرتون میشه❗درسته من خواهر شوهر ندارم و از این بلای الهی بی بهره هستم😅ولی خلاصه ی حرفام اینجاست که زندگیتونو جوری پایه گذاری کنید که ترس ریختنش و نداشته باشید. به جای فکر و عصبانیت درباره جادوگرهایی به اسم خواهر شوهر[خودم خواهر شوهرما😅] به زندگیتون فکر کنید و همسرتونو شیفته خودتون کنید جوری که حتی دیر بیاد خونه نگران نباشید❤🌾
یا حق❤✨