2777
2789

و مجبور نباشه سختی و اعصاب خوردی کار رو تحمل کنه؟

در شرایطی که از نظر روحی داغونه و اگر پدر و مادر حمایتش کنن میتونه از محیط هایی که حالشو بد میکنن دور باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من تا حدی کمک بشه برای پیشرفت خوبه اما اینکه کلا تامین بشه و همه چی حاضر باشه خیر 

فرزند بلاخره باید تجربه کسب کنه و تو شرایطی قرار بگیره سختی بکشه تلاش کنه تا چیزی از تلاش خودش بدست بیاره 

بچه قدر دان هست. ولی اونا نمیدن چون به نظرشون بچه باید خودش به دست بیاره. به هر سختی که شده

الان دیگه دوره زمونه ای نیست که کسی با سختی کشیدن چیزی به دست بیاره فقط اعصاب و روان ادم نابود میشه!40 سال پیش بود شاید

الان دیگه دوره زمونه ای نیست که کسی با سختی کشیدن چیزی به دست بیاره فقط اعصاب و روان ادم نابود میشه! ...

موافقم. سختی زیاد و خورد شدن اعصاب و غرور و همه چی و تهش یه حقوق که با این تورم به جایی نمیرسه. جوونی ای که در خستگی و اعصاب خوردی دائم میگذره و آخرشم صاحب هیچ چیزی نیستی.