2777
2789

سلام 

من به عشق پزشکی درس خوندم کنکور دادم پشت کنکور موندم 

حالا که رسیده به انتخاب رشته اینقدر از پزشکی بد میگن که اصلا میگم چه کاریه پزشکی بزنم یعنی اینقدر بد هست؟ 

یکم از خوبیاش بگید.

داروسازی یا پزشکی؟؟؟

کی میگه بده؟ لابد میگن خیلی سخته؟ خب عزیز من همه شغلا سختن اصلا مگه پول دراوردن راحته؟ فک میکنی دندون و دارو راحتن؟

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالیه اما زمان بره

آره همون 

درسته پزشکی شغل مقدس و قابل احترام خوبیه 

ولی هستن رشته هایی که با کار کمتر درس کمتر درآمد بهتری داشته باشن و زندگی راحت تر

کی میگه بده؟ لابد میگن خیلی سخته؟ خب عزیز من همه شغلا سختن اصلا مگه پول دراوردن راحته؟ فک میکنی دندو ...

آره به خدا همین ها رو میگن 

دقیقا هر رشته ای سختی خودش رو داره 

ولی من رو دو دل کرده

نگا من پیشنهادم اینه حتما فیزیو رو بیار تو انتخاب هات 

اگه رتبه ات خیلی دیگه اوکیه دندون

در واقع اگه فقط بین دارو و پزشکی موندی پزشکی صددرصد انتخاب بهتره 

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

عزیزم کی گفته بده؟

قشنگ از هر دو رشته تحقیق کن سبک و سنگین کن و با فراد فارغ التحصیل اون رشته صحبت کن علاقت رو بسنج و انتخاب کن

دخترخاله خودم دارو خوند ولی از همون اول دبیرستان عاشق داروسازی بود تخصصش رو هم از شهید بهشتی گرفت

سلام اونی که میگه پزشکی بده تحصیلات خودش چیه؟فوق تخصص داره یا لیسانس آبیاری دریایی.

نه که مستقیما بگن بد هست 

من یه پزشکی عمومی رو دیدم که از سختی هاش میگفت کلا نظرش بیشتر روی دندون پزشکی و داروسازی بود

آره به خدا همین ها رو میگن دقیقا هر رشته ای سختی خودش رو داره ولی من رو دو دل کرده

ببین پزشکی تخصص بگیرید عالیه.

دندونپزشکی همه درآمد بالا ندارن.اکثرا دیسک گردنشون مشکل پیدا میکنه

من خواهرام پزشکن و راضین