2777
2789
عنوان

جلسه خواستگاری داداشم😕

2667 بازدید | 116 پست

سلام داداشم ٣۴ سالشه موقعیت و شرایط ازدواج رو داره(شغل  خونه و ماشین و..)

عاشق دختری شده ٢٧ سالشه دانشجوی پزشکیه خیلی خیلی هم خوشگله بدون هیچ عملی توی صورتش 

ولی یه مشکلی هست خانواده و سطح اقتصادی و اجتماعیشون اصلا به خانواده ما نمیخوره مادر و پدرش خیلی سن بالا و محله زندگیشون و... خیلی سطحشون پایین تر از خانواده ماست تو شهرمون تقریبا خانواده و اقوام سرشناسی داریم 

نخواستم پُز بدم واقعیته خواهشا یک دسته که دنبال تیکه انداختن و مسخره بازی اند توی تایپکم نیان 🙏🙏🙏

از طرفی برادرم خیلی عاشق دختره است و جز اون کسیو نمیبینه ولی خیلی مخالفن خانواده مخصوصا مادرم و هیچ جوره قبول نمیکنه که مثلا بره فلان جا خواستگاری 

دختره خیلی پرفکته از نظر  تحصیلات قیافه اندام اصلا هر چی حتی مادرم هم مجذوبشه ولی مخالفتها به خاطر چیزای دیگس که خودتونم میتونید حدس بزنید طبق چیزای که گفتم ... 

همچین تجربه ای داشتید دور و اطراف توی دوراهی موندم و به هر کدومشونم حق میدم  ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو بگید چه مثبت چه منفی من میخونم 🌹🌷

اگه واقعا دنبال حرف مردمیت دختره رو بیچاره نکنید و سر خورده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا خانوادت مخالفن امیدوارم که وصلت سر نگیره چون خیلی نقش خانواده مهمه و زندگی به دختر بیچاره زهر میشه...دختری که پزشکی میخونه به احتمال زیاد آینده خوبی در انتظارشه و خانواده هایی هستن که تفکر شما رو ندارن و با روی باز قبولش میکنن 

مهم اینه دختره تلاش کرده رشته تاپ قبول شده غیرت کرده خودشو از شرایط قبلی خانوادش جدا کنه خانوادش مهمه ولی نه اینکه این دختره رو هم با شرایط خوانوادش بسنجین 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

ممکنه بود موقعیت هاو جاها برعکس باشه یه لحظه خودت بزار جای دختره ...هیچ اشکال نداره عزیزم مهمتر پسر دختر که هم دوست داشته باشن هم بفهمن تازه میگی موقعیت اجتماعی دختره خوبه پس دهن پر کنه سعی کن مادرت راضی کنی تا اینکه عیب بزارید رو‌محل زندگی 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

خب پایین شهری باشه چه ایراد داره 

اگر پدر مادرش آدم های خوبی هستند خیلی رو محل زندگی و سطح پایینی فکر نکنید 

ولی ببینید خودش آدم چشم و دل سیر بزرگ شده یا تازه به دوران رسیده ست یا نه 

بعد هم سن پدر مادر چه اهمیتی داره مسن یا جوان 

شما بیشتر اخلاق و انسانیت بررسی کنید که مهم ترینه

مهم اینه دختره تلاش کرده رشته تاپ قبول شده غیرت کرده خودشو از شرایط قبلی خانوادش جدا کنه خانوادش مهم ...

اره من خیلی دوستش دارم هم چهرشو هم اخلاقش همه چیشو فقط نظرات بیشتری میخوام