2777
2789
عنوان

همسر سابقم اومدع

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 56 پست
یه مستاجر داشتن بابام اینا همینکارو کردن یه ۱۵ سالی بود از هم جدا شده بودن وهرکدوم ازدواج مجدد  ...

چیشد‌آخرش 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=320584735]همسر دومم اصن حسی ندارم انگار فقط جسمم اینجاس[/QUOT  درسته باید عشق تو زندگی ...

شما مشاوره ای چیزی میشناسی تلفنی صحبت کنم ؟؟شاید برم مشاوره تونستم فراموش کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
و چشماش با رنگ پیپیم هارمونی خاصی داشت🙃😶‍🌫️🤝🏻

رژ سرخم رو که دید گفت پاکش میکنی یا به روش خودم پاکش کنم منم گفتم پاکش نمیکنم و دوباره مجدداً با دنیای دخترانگیم خداحافظی کردم 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
رژ سرخم رو که دید گفت پاکش میکنی یا به روش خودم پاکش کنم منم گفتم پاکش نمیکنم و دوباره مجدداً با دنی ...

چون نیازی به ارایش نداشتم برا خودم تو اینه بوس فرستادم ک دید و باااز با دنیای دخترانگیم خدافسی کردم 🤨🤧

گیرم شوهر سابقت راست میگه (هرچند زندکی خودش الان خراب شده که ب تو هم میگه خراب کن برگرد) 

فک کن راست میگه و تو ازین دومی که ارامش داری طلاق گرفتی برگشتی اگه دوباره نساختین چی؟؟؟؟؟

دوباره خواستی طلاق بگیری چی؟؟؟اونوقت دیگه دومیو زندگی خوبشو نداری

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چون نیازی به ارایش نداشتم برا خودم تو اینه بوس فرستادم ک دید و باااز با دنیای دخترانگیم خدافسی کردم ...

چند بار خدافظی کردی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چون نیازی به ارایش نداشتم برا خودم تو اینه بوس فرستادم ک دید و باااز با دنیای دخترانگیم خدافسی کردم ...

لعنتیا همشونم بی نقص و چشم آبی

این زامبیاییم که تو خیابون میبینیم همشون منم😂😂

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
چیشد‌آخرش 

این قضیه مال ده سال پیشه 

نمیدونم دیگه ازشون خبر نداریم فقط یادمه خانمه تو برنامش بود بازنشست که شد مهاجرت کنه سرپرستار بود 

یکی دوسال بعدی که از خونه ما رفتن گفت باشوهر سابقم‌به هم برگشتیم کلا از بعد طلاقشون شوهره پشیمون بوده و اصرار به برگشت داشته ولی این نمخواستش شوهر دومه پولدار بود خیلی کم میومد پیشش اونم طلاق داده بوده زنشو و تو خونه خودش زندگی میکرد فکر نکنم براش مهم بود 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باهات به خوام رو راست باشم 

با اینکارت خیلی گناه می کنی چون هم داری به همسرت خیانت می کنی و هم زندگی یه خانوم دیگه می پاشونی 

می دونی چقدر گناه هست اینکار 

مگه زندگی بازی که هی به خوای طلاق بگیری و ازدواج کنی 

اگه اینکار کنی هیچ وقت خودتم خوش بخت نمیشی یا عذاب وجدانش تا خرخره خفت می کنه یا اگه سنگ دلم باشی کرما گردنت می گیره 

خلاصه ارزش اینو نداره اگه یه درصد به این اعتقاد داشته باشی هر عمل بدی یه عکس العملی داره 

لعنتیا همشونم بی نقص و چشم آبی این زامبیاییم که تو خیابون میبینیم همشون منم😂😂

من یه دوست داشتم شبیه ماهی ازون برون بود بعد رمان مینوشت در حدی دختره رو ک مثلا خودش بود قشنگ توصیف میکرد من با خوندنش هوس میکردم تغییر جنسیت بدم 

اینه ک نویسنده هرچی زشت تر نقش اصلی هاش قشنگ تر🥲

باهات به خوام رو راست باشم   با اینکارت خیلی گناه می کنی چون هم داری به همسرت خیانت می کن ...

رآه حل زندگیت چیه تو دست من یا افرادی که سواد روانشناسی ندارند نیست ما فقط می تونیم بهت راه حل بدیم 

تو باید بری پیش یه مشاور درست