2777
2789
عنوان

همسر سابقم اومدع

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنطرم طلاق بگیرید زودتر برگردید بهم دیگه 

چون دوتاتون الانم دارید خیانت میکنید به اون دونفر بیگناه وقتی هنوز تو ذهن همدیگه اید

پس هر چه زودتر طلاق بگیرید اثن دونفر بدبخت فرار کنن برن

اونم میخواد طلاق بگیره؟

زندگیت الان چطوره؟ 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
اونم میخواد طلاق بگیره؟ زندگیت الان چطوره؟ 

بله میخواد طلاق بگیره 

زندگیم الان خوبه ولی حسی ندارم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اونو بیشتر دوست داری یا اینو 

همسر دومم اصن حسی ندارم انگار فقط جسمم اینجاس

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

ساده نباش شاید میخاد گولت بزنه زندگیتو خراب کنه این شوهر بدبختت چ گناهی کرده طفلی یچه نشو اگه مرد بود طلاقت نمیداد برع گمشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه مستاجر داشتن بابام اینا همینکارو کردن یه ۱۵ سالی بود از هم جدا شده بودن وهرکدوم ازدواج مجدد 

وقتی خانمه خونه خرید ورفت از خونمون یبار مامانم بهش زنگ زد خانمه گفت با همسر سابقم ازدواج کردم و داریم‌مهاجرت میکنیم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

[QUOTE=320584735]همسر دومم اصن حسی ندارم انگار فقط جسمم اینجاس[/QUOT 

درسته باید عشق تو زندگی باشه ولی یاد خانواده اون بیفت که بحث داشتی باهاش باز میخوای وارد اون بحثا شی ولی ببین اگه پیش این ارامش داری خرابش نکن اگه مرد هستش و دوست داره از ته قلب و درکت میکنه چاره ای نیست خییییییلی سخته ولی سعی کن فراموش کنی