2777
2789
عنوان

سلام کسی میدوونه شوهررم راست میکه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست
متوجه هستی چی میگی؟! دارم ااز لحاظط قانونی میپرسم

وای چ بداخلاق شوخی کردم من چرا گارد میگیری؟؟؟

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افربن حالام برو صورتت بشور،برو سرجات بخواب مطمین باش هیچ کاری نمیکنه با خیال راحت بخواب

مهربون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مطمینی؟ ححتی اگه شرط خاصی هم توو عقدنامه نوشته نشده باشه؟

مهریه خودش شرطه دیگه . حقته 

تو فک کن هیچ مشکلی ندارین سر خونه زندگیتی میری درخواست مهریه میدی همسرت باید پرداخت کنه وگرنه بعد چند وقت بازداشت

اخه تجربه دارم😂با هر بحثی فک میکردم صب اول وقت طلاق میگیریم،،بعد دیدم نه ازین خبرا نیس خداروسکر

الهی فقط بعد از این تجربه ات رو بگی و تکرار نشه

کامنتت از اونایی بود که یهو ورق برمیگردونه

گاهی آدم اینجا با یه کامنت جون میگیره

رزقت زیاد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مرسی عزیزم ،محبت داری،دوستت دارم🥰

منم خیلی دوستت دارم متولد اسفند ماه عاشقی طبیعت