یکی از بستگان دور توشهرستان همسرش کرونا گرفت طفلکی خانمه که نهایت ۵۰ سالش بود وزمینه بیماری خاص داشترفت بیمارستان کنار همسرش ولی متاسفانه خودش مریض شد وحسابی حالش بد شد ودنهایت فوت کرد بیاین تا بقیش روبگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرگ های دوران کرونا فاجعه بودن برا تشیع حتی نمیذاشتن بستگان برن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خلاصع پدر وبرادرش رو با اون حال بد وداغدیده تنها گذاشت پدر خیلی ناراحت میشه وغضب می کنه وناله می کنه ومی گه دیگه دختر من نیستی طفلی مرده دربه در میشه هر جا برا کار می رفت پسرش رو با خودش می برد طفلی بچه دربه در شده بود
خیلی کارا هرکاری ازشون میخواستی از حمل و نقل تجهیزات تا زدن تخت های اکسترا تا کمک به بیمارا تونقش بهیار تا کنترل نظم تا انتقال اجساد که کسی حاضر نبود این یکی رو انجام بده خیلی ادیت میشدیم تواین مورد خیلی اینور و اونور میدویدن برای ادمابی که اصلا نمیشناختن یه جور عجیبی دلسوزن انگار
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟