2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اونجوری دیده میشن که دوس دارن مردم ببینن

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

همه اش باهمه

خیلی از پولدار ها از نظر فقیر ها که خوشبختن ولی معتادن و گاها موفق

اینستا که همش شوعه 

تلگرام همه اش هوس و اعتیاد رهایی از تنهایی

اینجا هم یه جا برای خالی کردن ناراحتی و غصه همون طور که اینستا شده خوشبختی مطلقی که فیکه اینجا هم بدبختی مطلق 

کسی روز های خوبش رو نمیگه فقط بد برای رهایی از فکر و خیال و غم و شاید درک شدن

زندگی ترکیبی از همه این مواردی که گفتی هست. آدما خوشبختیشون رو تو اینستا واسه کسانی که میشناسنشون میذارن، بدبختی هاشون رو تو فضای ناشناس میذارن، تنهاییشون هم جای دیگه. آدم عاقل باید تو زندگیش تدبیر داشته باشه، تحت تاثیر هیچکدوم قرار نگیره. زندگی خودش رو با بقیه مقایسه نکنه. 

جامعه ای که اطرافت و داری بینشون زندگی می‌کنی و تاثیرشون تو زندگیت از اینستا و تلگرام و نی نی سایت و .... بیشتر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦