2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک میگن قند و شکر حذف کن و روغن عوض کن خوابتو تنظیم کن؟؟؟ اصلا اینا اثر نداره😭

اتفاقا اصل کار همینه باید مواد غذایی که قندت رو بالا میبرن رو حذف کنی

هم قند و شکر باید حذف بشه هم کربوهیدارت محدود بشه ساعت خوابت تنظیم بشه پیاده روی کنی و مکمل بخوری بعد 6 ماه نتیجه اش رو میبینی

اتفاقا اصل کار همینه باید مواد غذایی که قندت رو بالا میبرن رو حذف کنی هم قند و شکر باید حذف بشه هم ...

هعی من اصن قند نمیخورم

مثلا اصلا چایی و قند نمیخورم

اما خب بعضی وقتا بستنی و کیک میخورم امااا کم

خب ادم دلش میخواد نمیشه کلا حذف کرد😭

مکملم خوردم فقط رو ناخنام اثر داره

تا حالا کلی مکمل خوردم

سیستین ب ۶ 

سلن پلاس

زینک پلاس

امپول بیوتین و بپانتن

اما دریغ🥲🥲🥲از یکم اثر

هعی من اصن قند نمیخورم مثلا اصلا چایی و قند نمیخورم اما خب بعضی وقتا بستنی و کیک میخورم امااا کم ...

مکمل هایی باید بخوری که برای مشکل هورمونیت مفید باشه مثل امگا سه و منیزیوم و کرومیوم

حتما راجع به مقاومت به انسولین تحقیق کن تازه میفهمی مشکلت چیه و باید چیکار کنی

مکمل هایی باید بخوری که برای مشکل هورمونیت مفید باشه مثل امگا سه و منیزیوم و کرومیوم حتما راجع به م ...

مقاومت ب انسولین میدونم چیه کلی مقاله خوندم اما نمیدونم چ غلطی کنم خوب شم

حتی چربی شکمم فقط بخاطر مقاومت ب انسولینه

امگا سه هم ی دوره خورده بودم دکتر زنان داده بهم

شما هم این مشکلو داشتین؟؟؟

اگه راهی داری بهم بگو🥲 نمیدونم درمان مقاومت ب انسولین ب جز شکر نخوردن چیه

مقاومت ب انسولین میدونم چیه کلی مقاله خوندم اما نمیدونم چ غلطی کنم خوب شم حتی چربی شکمم فقط بخاطر م ...

درمان نداره عزیزم کنترل میشه فقط با همین روش هایی که گفتم تو اینستا پیج insulin resistance 1 رو فالو کن یه اقا هست هر چی میخوره میگه که روی قندش چه تاثیری داشته و خوب بوده یا بد.واسه انتخاب غذا و رژیم مفیده

درمان نداره عزیزم کنترل میشه فقط با همین روش هایی که گفتم تو اینستا پیج insulin resistance 1 رو فالو ...

مرسی عزیزم

راستی شما هم همین مشکلو داشتین؟

چرا هر چی درد بی درمونه واسه منه🥲موهام نابود شد نازک شده 

از ۱۷ سالگی شروع شد الان ۲۲ سالمه

انگار هیچی جواب نمیده روش

ریزشم خوب نشد رشدم نداره سفیدم شده نازکم شده😔

بعد ب نظرت مشکل هورمونی منشا مقاومت به انسولینه؟؟؟

برعکسه لم مقاومت به انسولین باعثبه هم ریختن هورمون ها میشه واسه همین اگه اونو کنترل کنی بقیه مشکلاتم حل میشه

اره من خودمم درگیرم تا زمانی که رعایت میکنم خوبم وقتی ول میکنم دوباره ریزش مو و چاقی و سیاهی زیر بغل و کشاله و ... هم شروع میشه