2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختت نیس؟؟ من حس میکنم غذایی ک گوشت نداشته باشه غذا نیس😄🤦‍♀️

من خودم عاشق جگر وکله پاچه ومرغ هستم اما واقعادیگه نمیتونم اینقدر نسبت به جون وزندگی به حیوون دیگه بی تفاوت باشم 

من یه مدت خیلی هویج و کلم اینا خوردم بعد فهمیدم کم کاری تیرویید دارم کلا یه سری سبزیجات برام ضرر داره

حتما قبل از هر رژیمی یه ازمایش کلی بدین

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
من خودم عاشق جگر وکله پاچه ومرغ هستم اما واقعادیگه نمیتونم اینقدر نسبت به جون وزندگی به حیوون دیگه ب ...

خب همه میخورن عزیزم 

تو نخوری بقیه میخورن😄

مگه چقد عمر میکنیم ک زندگیو سخت بگیریم 

خب همه میخورن عزیزم  تو نخوری بقیه میخورن😄 مگه چقد عمر میکنیم ک زندگیو سخت بگیریم

درسته خیلیامیخورن اما خیلیا هم حالاها رو اوردن به گیاهخواری همین باعث جلوگیری از گرفته شدن چندین جون میشه

من خودم عاشق جگر وکله پاچه ومرغ هستم اما واقعادیگه نمیتونم اینقدر نسبت به جون وزندگی به حیوون دیگه ب ...

من فکر کردم برای زندگی سالم و رژیم میخایید اگه برای این میگید که به حیوانات ظلم نشه که با نخوردن شما چیزی درست نمیشه من خودمم حامی حیواناتم بعضی وقتا میشینم با خودم فکر میکنم میگم من جون تو بدنمه یک مورچه هم جون تو بدنشه یک مرغ هم جون تو بدنشه من درد میکشم اونا هم درد میشکن پس چرا باید سرشون بریده بشه چه گناهی کردن ولی واقعا کاری از دست ما بر نمیاد چیزیه که دیگه تو این جامعه جا افتاده انسان برای رشد خودش از موجودات زنده استفاده میکنه.

بنظرم حساس نشین رو این موضوع چون کاریش نمیشه کرد بخای حساب کنی همین سیب زمینی هم جون داره کلم بروکلی هم جون داره درسته نمیتونن حرف بزنن ولی جون دارن که رشد میکنن کربن دی اکسید میگیرن اکسیژن بهمون میدن

ن خداروشکر مشکلی ندارم...بعدم میخوام سویاروجایگزین گوشت کنم

خدا رو شکر

سویا. انواع کلم و هویج و... گواتروژن هستن. من عاشقشون بودم ولی متاسفانه سر یه دوره رژیم و مصرف بیش از حد اینا تیرویید گرفتم

بمظرم از روی احساسات به بدنت آسیب نزن. تعادل غذایی رو حفظ کن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
من فکر کردم برای زندگی سالم و رژیم میخایید اگه برای این میگید که به حیوانات ظلم نشه که با نخوردن شما ...

اگ گیاه هاجون دارن حداقل باهاشون چشم توچشم نمیشم خودتون میگید رژیم وزندگی سالم هم این رژیم کامله هم به کسی یاچیزی اسیب نمیزنم

من رشته ی دانشگاهی ام کشاورزی بود. می دونی چقدر جنگ ها رو ازبین برای کشت همین غذاهایی گیاهی

و خدای که همین نزدیکی ست