2777
2789
عنوان

مامانای سرکلاژی بیایند لطفاً

1153 بازدید | 40 پست

خانوما من هفته شونزده سرکلاژ شدم به علت طول سرویکس کوتاه و باز شدن دهانه رحم، الان هفته ی بیستمم

روزی دوتا آمپول عضلانی پروژسترون میزنم و یه شیاف پروژسترون و یه آمپول شکمی آنوکساپارین، و استراحت مطلق

می‌خوام بدونم شما چند تا آمپول میزدید؟ اکثرا میگند هفته ای یکی میزدند، من روزی دوتا به علاوه شیاف، نگرانم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دوهفته اینجوری بعد دوهفته به روال عادی برمیگردی تا دوهفته مراقبت داره

الان نزدیک چهار هفته رد شده، از فردا روزی یکی میشه آمپولام

ولی نگران اونام که زدم ضرر نداشته باشه ؟

شما چند تا میزدید؟

عزیزم مگه طول سرویکست چند بود

خیلی کوتاه، اورژانسی بستری شدم فقط نوشته بود طول سرویکس نامنظم ، بیشتر به علت فانلینگ و چهار سانت باز شدن عمل کردم

الان نزدیک چهار هفته رد شده، از فردا روزی یکی میشه آمپولام ولی نگران اونام که زدم ضرر نداشته باشه ؟ ...

من بارداری قبلیم که بارداری اولم بود ۲۱ هفته خونریزی افتادم ولی چون جفتم پاره شده بود نمیتونستم امپول و شیاف پروژسترون بزنم خونریزیمو زیاد میکرد فقط استراحت مطلق مطلق بودم در حدی که زیرم لگن میگرفتن و غذا هم دراز کشیده میخوردم ولی برای بارداری بعدی باید سرکلاژ بشم 

استراحت مطلقت در چه حده  منم برای بارداری بعدیم باید سرکلاژ بشم

بستگی داره

یه دختر دیگه هم با من عمل داشت اون اورژانسی نبود عملش دیشبش بستری شده بود، موقع عمل منو سریع بردند اونو عصر بردند، موقع ترخیص دکتر به اون گفت بعد از ده روز در حد کارای شخصی

به من گفت فقط تا دستشویی میری و تا هفته سی مطب نیا، ماما بیاد خونه ببینتت

من بارداری قبلیم که بارداری اولم بود ۲۱ هفته خونریزی افتادم ولی چون جفتم پاره شده بود نمیتونستم امپو ...

بعدش چی شد؟ موند نی نی ؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم  یه شب بستری کردن؟ هزینه عملت چقدر شد

آره عزیزم بیمارستان خصوصی نزدیک هشت نه تومن